Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Γιαγκελόνια 5-0: Εντυπωσιακός στο τέταρτο φιλικό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Γιαγκελόνια 5-0: Εντυπωσιακός στο τέταρτο φιλικό

Ολυμπιακός – Γιαγκελόνια 5-0: Στο τελευταίο τεστ επί πολωνικού εδάφους ο Ολυμπιακός διέλυσε 5-0 τη Γιαγκελόνια και συνεχίζει από αύριο την προετοιμασία του στην Αυστρία

Ολυμπιακός – Γιαγκελόνια 5-0: Υστερα από τρία ισόπαλα φιλικά ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη νίκη του με το εντυπωσιακό 5-0 απέναντι στη Γιαγκελόνια στο τελευταίο παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους. Με τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο που πέτυχε χατ τρικ η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» ήταν καταιγιστική. Από ένα γκολ πέτυχαν ακόμη ο Μπα και ο Φορτούνης, ενώ ο Γκερέρο είχε και δοκάρι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε σχήμα με δύο επιθετικούς (4-4-2) και είδε την ομάδα του να λειτουργεί άψογα χωρίς τον Φορτούνη στο πρώτο 45λεπτο. Ξεκίνησε με Σα κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Τοροσίδη, αριστερά τον Κούτρη, με Αβραάμ – Μπα στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή Σουρλής και Ανδρούτσος στον άξονα, Μασούρας και Βαλμπουενά στα «φτερά» και στην επίθεση ο Σολδάνο με τον Γκερέρο.

Εξαιρετικοί Μασούρας, Ραντζέλοβιτς

Στο 11′ έγινε το 1-0 με τον Μπα, έπειτα από σουτ του Μασούρα που κόντραρε χωρίς να βρει στόχο. Ο ίδιος παίκτης έβγαλε τις δύο ασίστ στον Γκερέρο στο 31′ και στο 45′ για το 2-0 και το 3-0, όντας από τους κορυφαίους των «ερυθρόλευκων». Η Γιαγκελόνια δεν μπορούσε να αντισταθεί και ήταν φανερά ανέτοιμη. Στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στην πέμπτη θέση στα πλέι οφ. Εκανε πολλές αλλαγές στους ρόλους των παικτών ο Μαρτίνς και στα δύο ημίχρονα και σίγουρα έβγαλε πολύ θετικά συμπεράσματα.

Στο δεύτερο 45λεπτο ήταν εντυπωσιακή και η παρουσία του Ραντζέλοβιτς, που έβγαλε με εξωτερικό φάλτσο την ασίστ στο πέμπτο και τελευταίο γκολ των «ερυθρόλευκων» με τον Φορτούνη στο 77′. Είχε προηγηθεί το 4-0 στο 57ο λεπτό με τον Γκερέρο που ήταν και αυτός από τους κορυφαίους, όχι μόνο για τα γκολ που πέτυχε.
Από αύριο πάντως οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Αυστρία, με το νέο απόκτημά τους, τον Μαροκινό Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ενσωματώνεται στην αποστολή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα (62′ Τζολάκης), Τοροσίδης (62′ Ελαμπντελαουί), Αβραάμ, Μπα (62′ Σεμέδο), Κούτρης (62′ Μαρτίνης), Ανδρούτσος (62′ Γκιλιέρμε), Σουρλής (62′ Μπουχαλάκης), Γιώργος Μασούρας (62′ Ποντένσε), Βαλμπουενά (62′ Φορτούνης), Γκερέρο (62′ Ντουρμισάι), Σολδάνο (62′ Ραντζέλοβιτς).

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ: Σαντίνι, Βοϊτίτσκι, Μίτροβιτς, Άρσενιτς, Γκιλιέρμε, Πόσπισιλ, Κβιέτσιεν, Καμαρά, Στρούσκι, Ιμάζ, Μουντρίνσκι.

Highlights: Ολυμπιακός – Γιαγκελόνια 5-0

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις