Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρης: Γερό χαστούκι στο πρώτο φιλικό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης: Γερό χαστούκι στο πρώτο φιλικό

Αρης: Βαριά ήττα με 5-1 για τον Αρη στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας στην Ολλανδία από τη Φορτούνα Σιτάρντ

Αρης: Μπορεί η προετοιμασία του Αρη να έχει ξεκινήσει μόλις τρεις μέρες στην Ολλανδία, ωστόσο μια βαριά ήττα ακόμη και σε αυτή την περίοδο θέλει σωστή διαχείριση. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν να είναι εντελώς ανέτοιμοι και μοιραία ηττήθηκαν από τη Φορτούνα Σιτάρντ με 5-1. Λογικό γιατί μέχρι πριν από λίγες μέρες οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ήταν σε διακοπές και ακόμη ούτε ρυθμό έχουν αποκτήσει ούτε βρίσκονται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Τέτοιου είδους φιλικά άλλωστε είναι για να αρχίσει να μπαίνει η ομάδα στο κλίμα της προετοιμασίας. Η κατάσταση θα σοβαρέψει μόνο αν παρουσιαστούν παρόμοια σημάδια και στα επόμενα ματς, που είναι ούτως ή άλλως προπονητικού χαρακτήρα. Ο Μπράουν Ιντέγε, το νέο μεγάλο απόκτημα του Αρη, έκανε το ντεμπούτο του αλλά όπως και οι υπόλοιποι παίκτες βρισκόταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Θα χρειαστεί το χρόνο του ο Νιγηριανός επιθετικός, όπως και η υπόλοιπη ομάδα για να βρουν τα πατήματά τους.

Τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά

Ο Αρης άργησε να μπει στο ρυθμό του παιχνιδιού και βρέθηκε να χάνει 3-0 στο 20λεπτο. Για την ακρίβεια το νεκρό διάστημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν μεταξύ 16′ – 20′ όπου δέχτηκε τρία γκολ. Δύο σημείωσε ο Τζόναθαν Μπεντέκε που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο από τη Φορτούνα Σιτάρντ και ένα ο Ντίεμερς. Από το 20′ και μετά, δεξιός μπακ χρησιμοποιήθηκε ο Τζανακάκης, δεξιός εξτρέμ ο Ντουάρτε και ο Μπαγκαλιάνης πέρασε στη μεσαία γραμμή. Η εικόνα κατά κάποιο τρόπο βελτιώθηκε και στο 36′ ο Ντιγκινί μείωσε σε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης, όπως και η Φορτούνα, έκαναν αρκετές αλλαγές, με συνέπεια να πέσει ο ρυθμός και να μην υπάρχουν πολλές φάσεις. Με γκολ του Ουγκούρ στο 80′ και του Ζέκα στο 84′ διαμορφώθηκε το τελικό 5-1.

Η σύνθεση του Αρη: 

(Α’ Ημίχρονο): Κουέστα, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Βέλεθ, Ροζ, Μπάσα, Ντουάρτε, Τζανακάκης, Λάρσον, Μαρτίνες, Ντιγκινί

(Β’ Ημίχρονο): Κουέστα, Δεληζήσης, Σόουζα, Κωνσταντινίδης, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπακούτσης, Τσαγκαλίδης, Τζανακάκης (84’ Κλεμέντε), Τόνσο και Ιντέγε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις