Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελισάβετ Δοβλιατίδου – μαγιό: Η φωτο στο Instagram, είναι τόσο όσο – “Βροχή” τα σχόλια των αντρών
LIFESTYLE

Ελισάβετ Δοβλιατίδου – μαγιό: Η φωτο στο Instagram, είναι τόσο όσο – “Βροχή” τα σχόλια των αντρών

Ελισάβετ Δοβλιατίδου - μαγιό: Μια… πολύ hot φωτογραφία που προκαλεί "εγκεφαλικό" ανέβασε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, γνωστή από το Survivor.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου – μαγιό: Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor, ενώ επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες γι’ ακόμη μία περιπέτεια επιβίωσης, μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, Nomads. Και στις δύο συμμετοχές της το κοινό έμεινε να χαζεύει το εντυπωσιακό κορμί της Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η οποία δεν ενθουσίασε με τις αθλητικές της επιδόσεις. Σίγουρα, όμως, ενθουσιάζει τους followers της με τις αναρτήσεις της στο Instagram. Ειδικά, με εκείνες με μαγιό που αναδεικνύουν και το καλλίγραμμο κορμί της. Το μοντέλο, τώρα που ήρθε το καλοκαίρι, έχει ξεκινήσει να ανεβάζει φωτογραφίες της από την παραλία, που μαζεύουν τα likes των followers της. Η 26χρονη Θεσσαλονικιά ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως μοντέλο. Η εστεμμένη Σταρ Δυτικής Ελλάδας του 2012 Ελισάβετ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Μπορεί οι ελκυστικές παρουσίες να μην λείπουν από το Survivor 3, όμως, κανείς δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την Ελισάβετ Δοβλιατίδου, που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίσως. Το γνωστό μοντέλο, φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της τόσο σε κάθε της εμφάνιση, όσο και στα social media, στα οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή. Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να πει σήμερα το πρωί την πιο σέξι καλημέρα στους διαδικτυακούς της φίλους. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη με το πλούσιο μπούστο της. Η πρώην παίκτρια του Survivor, ποστάρει καθημερινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, τραβώντας πάντοτε όλα τα ανδρικά βλέμματα, ενώ τα σχόλια, «πέφτουν βροχή».

https://www.instagram.com/p/BzSS54wiwfb/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/By5vpY-CRMg/

https://www.instagram.com/p/By0MyFtiTF7/

https://www.instagram.com/p/BxpX7DGo6cK/

https://www.instagram.com/p/Boju375ARm_/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις