Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ηρώδειο: Η συνάντηση του ροκ με τον κλασικό ήχο που έγινε θεσμός!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ηρώδειο: Η συνάντηση του ροκ με τον κλασικό ήχο που έγινε θεσμός!

Ηρώδειο: Για 3η χρονιά δύο μεγάλες ορχήστρες συναντούν σπουδαίους τραγουδιστές και μουσικούς

Ηρώδειο: 80 κλασικοί μουσικοί, εξαιρετικοί τραγουδιστές, ηλεκτρικά όργανα. Ο βιρτουόζος Uli Jon Roth και η συναρπαστική φωνή του Ray Wilson. Μια αξέχαστη βραδιά κάτω από την Ακρόπολη!

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ήταν προγραμματισμένη μια βραδιά αλλά τελικά έγιναν δύο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο! 9.000 άτομα είδαν το ροκ… αλλιώς! Το ίδιο έγινε και τον Σεπτέμβριο του 2018. Δύο συναυλίες, το απόλυτο Sold out!  Το ραντεβού καθιερώθηκε. Το Classic Rock 3 θα είναι εδώ και φέτος, στο Ηρώδειο με δυνατούς guests, και τις πιο μεγάλες ροκ επιτυχίες, σε ένα εντελώς νέο εκρηκτικό playlist!

Μια από τις μεγαλύτερες ορχήστρες της Ευρώπης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας, θα είναι εδώ. Classic Rock! Διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ροκ συγκροτημάτων όπως PINK FLOYD, ROLLING STONES, AC/DC, METALLICA, SCORPIONS, GENESIS, QUEEN κ.α. παρουσιάζονται με συμφωνικό ήχο, μαζί με ηλεκτρικά όργανα! Και φέτος στο Ηρώδειο, το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί με την σύμπραξη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Η μουσική διεύθυνση θ αείναιτου μαέστρου, συνθέτη και ενορχηστρωτή Friedemann Riehle.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 θα ζήσουμε την πιο λαμπρή νύχτα του Σεπτέμβρη. Τα αστέρια της rock και το φεγγάρι του κλασικού ήχου θα φωτίσουν με την λάμψη τους τη σκηνή του Ηρωδείου. Μια μουσική εμπειρία ζωής για τους θεατές της Αθήνας. Ο Uli Jon Roth και ο Ray Wilson θα ενώσουν σε έναν υπέροχο συνδυασμό το hard rock και το progressive rock με τον Vivaldi.

Συμμετέχουν ο θρύλος της κιθάρας, Uli Jon Roth, μέλος των Scorpions στα πιο δημιουργικά τους χρόνια. Ο τραγουδιστής των Genesis, Ray Wilson. Ακόμα τραγουδούν η Liz Vandall  και η Marketa Poulickova. Το Classic Rock αποτελεί ένα συναρπαστικό κράμα ήχων, εικόνων και εμπειριών που δεν πρέπει να χάσετε!

info

  • Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, Ηρώδειο, ώρα 21.00
  • Εισιτήρια: GOLD VIP 83€, ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 73€, Α’ ΖΩΝΗ 63€, Β’ ΖΩΝΗ 53€, Γ’ ΖΩΝΗ 43€, ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 30€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ/ΑΝΕΡΓΩΝ 25€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
  • Πληροφορίες:  210 7298930

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις