Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φορτούνης – Ολυμπιακός: Συμβόλαιο ανανέωσης με την ομάδα του Πειραιά υπέγραψε ο διεθνής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φορτούνης – Ολυμπιακός: Συμβόλαιο ανανέωσης με την ομάδα του Πειραιά υπέγραψε ο διεθνής

Φορτούνης - Ολυμπιακός: Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ολοκλήρωσε ο Κώστας Φορτούνης και έτσι παραμένει στο "λιμάνι" για τα επόμενα 4 χρόνια.

Φορτούνης – Ολυμπιακός: Στην ανανέωση του συμβολαίου του προχώρησε με τον Ολυμπιακό ο Κώστας Φορτούνης όπως ανακοίνωσε και επίσημα η πειραϊκή ΠΑΕ. Ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός μετέβη στα γραφεία της ομάδας του και μετά από λίγη ώρα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου για κάθε αγωνιστική σεζόν 1,5 εκατ. ευρώ. Έτσι ο αρχηγός του ΟΣΦΠ αξίζει να σημειωθεί ότι θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα και τέταρτος Έλληνας παίκτης μετά τους Κώστα Μήτρογλου, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά.

Ο Διεθνής ποδοσφαιριστής θα είναι ο πρώτος που θα υπογράψει μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού τρίτο συνεχόμενο συμβόλαιο. Ο Τρικαλινός παίκτης να θυμίσουμε ότι ήρθε στον Ολυμπιακό από την Καϊζερσλάουτερν το 2014 και έκτοτε μετρά 196 συμμετοχές, 67 γκολ και 60 ασίστ κατακτώντας ήδη τρία πρωταθλήματα (2015, 2016, 2017) και ένα Κύπελλο (2015). Την περασμένη σεζόν είχε 43 συμμετοχές, 17 γκολ και 16 ασίστ.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1143070508117823490

Φορτούνης – Ολυμπιακός: Συνεχίζει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα 4 χρόνια

Αμέσως μετά την ανανέωση του ο αρχηγός του Ολυμπιακού προχώρησε σε δηλώσεις: “Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα. Είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας, νιώθω μεγάλο δέσιμο με τον κόσμο και με τη διοίκηση. Έγινε αυτο που ήθελα, έδειξα ότι για μένα δεν μετρούν τα χρήματα και τα συμβόλαια, έμεινα εκεί που με ήθελαν περισσότερο.Όταν πήραμε την απόφαση να μιλήσουμε εγώ και ο πρόεδρος όλα έγιναν πιο εύκολα. Τα βάλαμε κάτω και δείξαμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.

Ήθελα να μιλήσω πρώτα με τον Ολυμπιακό, δεν θα έβαζα άλλον σύλλογο πάνω από τον Ολυμπιακό. Η καρδιά μου έλεγε να παραμείνω εδώ, με αγαπάνε και τους αγαπάω. Νιώθω υπέροχα και είμαι πολύ χαρούμενος. Συζητούσαμε καιρό ο μάνατζέρ μου με τον πρόεδρο και τη διοίκηση, εγώ προσωπικά έχω πολύ καλή σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που με έφερε στην ομάδα. Όταν με κάλεσε να μιλήσουμε, όλα έγιναν πιο εύκολα. Έχουμε δύο χρονιές χωρίς τίτλο, εγώ είμαι σε μία ομάδα που έχει πάρει πρωταθλήματα, Κύπελλα και έχει παίξει στο CL, πρέπει να επαναφέρουμε την ομάδα στους τίτλους.

Με τον Ποντένσε έχουμε βρει καλή χημεία, πιστεύω θα γίνει το ίδιο και με τον Βαλμπουενά που είναι πολύ καλός παίκτης και πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα. Yπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με τον Μαρτίνς, με πίστεψε από την αρχή της σεζόν πέρυσι. Είναι κίνητρο για μένα παραπάνω που υπέγραψα, ο προπονητής. Πέρυσι δούλεψε πολύ καλά την ομάδα και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνει και φέτος, είναι πολύ καλός άνθρωπος. Εμείς πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν”.

Κώστας Φορτούνης: Οι δηλώσεις του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις