Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love τελικός: Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές
LIFESTYLE

Power of Love τελικός: Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές

Power of Love τελικός: Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με τη Μαρία Μπακοδήμου και τους παίκτες να παρακολουθούν βίντεο με στιγμές από τους έξι αυτούς μήνες.

Power of Love τελικός: Μετά από περίπου έξι μήνες, το Power of Love 2 έφτασε στο τέλος του. Οι παίκτες μπήκαν στο «Power of Love» για τελευταία φορά, για να μάθουν ποιοι θα είναι οι δύο νικητές, που θα πάρουν το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια του Gala θυμήθηκαν όλα όσα πέρασαν μέσα στο ριάλιτι και έκαναν τις δικές τους προβλέψεις για τα τελικά αποτελέσματα. Εκτός από τους διαγωνιζόμενους, όμως, και η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να κάνει τον απολογισμό της για όλη τη σεζόν, χωρίς να διστάσει να συγκρίνει όσα συνέβησαν φέτος με το περσινό Power of Love, τονίζοντας, ότι στον προηγούμενο κύκλο τα παιδιά είχαν έρθει πιο κοντά μεταξύ τους και υπήρχαν περισσότεροι έρωτες, εν αντιθέσει με φέτος, που οι παίκτες είχαν επικεντρωθεί σε ίντριγκες και στρατηγικές.

Μετά από αρκετό καιρό, αναδείχθηκαν οι δύο μεγάλο νικητές του ριάλιτι αγάπης και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Παύλο Παπαδόπουλο και την Άννα Ελευθερίου, όπως ακριβώς είχαν προβλέψει και τα spoiler. Οι δύο παίκτες ήταν οι πιο δημοφιλείς στο «Σπίτι της Αγάπης» και κατάφεραν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ. Λίγο πριν τις 00.00 η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως από την ψηφοφορία του κοινού, αλλά και των παικτών του σπιτιού, νικήτρια του Power Of Love αναδείχτηκε η Άννα. Σε ό, τι αφορά στους άνδρες, ο Τζόνι πήρε την υψηλότερη βαθμολογία μέσα στο σπίτι, ωστόσο η κατάταξη άλλαξε όταν προστέθηκε και η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Ισοβάθμισαν στην κορυφή οι δύο Παύλοι, με την Μαρία να ανακοινώνει τελικά τον μεγάλο νικητή.

Την τελευταία λέξη όμως την είπε το κοινό που έδωσε 4 βαθμούς στον Παύλο Παπαδόπουλο και έτσι τον έχρισε νικητή του δεύτερου Power Of Love, με τον Παύλο Τερζόπουλο να ακολουθεί στην προτίμηση των τηλεθεατών.

Power of Love τελικός: Δείτε όσα έγιναν στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Power of Love τελικός: Το “σ’ αγαπώ” της Μπακοδήμου

Κι όμως η Μαρία Μπακοδήμου μέσα στο σπίτι της αγάπης, είπε και η ίδια δημόσια «σ’ αγαπώ» σ’ έναν άντρα και τόνισε ότι θα της λείψει πολύ! Η Μαρία φώναξε τον Χουσείν να φέρει και το δεύτερο έπαθλο και τότε ένιωσε την ανάγκη να εξομολογηθεί δημόσια την αγάπη της και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της: «Σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα Χουσείν. Σ’αγαπώ… Είναι η τελευταία φορά που τον βλέπουμε.»!

Power of Love 2: To συγκινητικό τελευταίο κόκκινο δωμάτιο των παικτών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις