Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νεϊμάρ – Παρί: Κουνάει μαντήλι στην Παρί, τον θέλουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ – Παρί: Κουνάει μαντήλι στην Παρί, τον θέλουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Νεϊμάρ - Παρί: Η πρωταθλήτρια Γαλλίας βγάζει πωλητήριο στον Βραζιλιάνο και ο ίδιος βλέπει το μέλλον του πιθανότατα στην Ισπανία.

Νεϊμάρ – Παρί: Πωλητήριο βγάζει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Νεϊμάρ. Είναι μάλιστα θέμα χρόνου να εξετάσει τις προσφορές που θα προκύψουν για να πει το «ναι» στην παραχώρησή του. Την ίδια διάθεση, δηλαδή να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, φαίνεται ότι έχει και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Πιθανότερος προορισμός μάλιστα μοιάζει να είναι η επιστροφή στην Ισπανία.

Πέρα από το πρωτοσέλιδο στη σημερινή «L’ Equipe» (φωτό) η σχέση Νεϊμάρ – Παρί Σεν Ζερμέν δεν διάγει τις καλύτερες μέρες. Και οι λόγοι είναι πολλοί: Από τη μια το πολύκροτο σίριαλ με την πρόσφατη υπόθεση που κατηγορήθηκε για βιασμό από το μοντέλο Ναγίλα Τριντάντε, από την άλλη ο τραυματισμός του στο πέμπτο μετατάρσιο στη μέση της περασμένης σεζόν.

Θα πουληθεί με λιγότερα

Η επένδυση που έκαναν οι Άραβες αγοράζοντας τον 27χρονο σταρ από την Μπαρτσελόνα με 222 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017 δεν απέδωσε. Αγωνιστικά περίμεναν πολλά περισσότερα, ώστε η ομάδα να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, στα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήρθε ο αποκλεισμό, ο Νεϊμάρ ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε.

Επιπλέον, είναι πολλά τα παράπονα λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του. Η απόφαση για παραχώρησή του είναι δεδομένη και σίγουρα στην Παρί, ασχέτως με όσα δηλώνουν, δεν περιμένουν μεγαλύτερη προσφορά από εκείνη που είχαν κάνει πριν δύο καλοκαίρια στην Μπαρτσελόνα. Θα συμβιβαστούν με λιγότερα, ίσως αρκετά πιο χαμηλά.

Βαρκελώνη ή Μαδρίτη;

Ο Λιονέλ Μέσι έχει εμφανιστεί κατά καιρούς πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα. Μαζί με τον Γκριεζμάν, που ετοιμάζεται και αυτός να πάρει το δρόμο για τη Βαρκελώνη, θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την Μπάρτσα. Ωστόσο, το ερώτημα που τίθεται είναι αν η καταλανική ομάδα έχει την οικονομική δυνατότητα για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο άλλος μνηστήρας, τουλάχιστον μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι, ήταν η Ρεάλ. Ο Νεϊμάρ είχε εμφανιστεί πολύ θετικός στο να φορέσει τα λευκά της «βασίλισσας». Όμως η μεγάλη επιθυμία της διοίκησης και των οπαδών αυτό το διάστημα είναι ο συμπαίκτης του στην Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ (φωτό), ο οποίος πάντως επιμένει ότι θα μείνει για ακόμη έναν χρόνο στο Παρίσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις