Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νεϊμάρ – βιασμός: Τρεις ώρες κράτησε η ανάκριση – Μήνυση της αστυνομίας στο μοντέλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ – βιασμός: Τρεις ώρες κράτησε η ανάκριση – Μήνυση της αστυνομίας στο μοντέλο

Νεϊμάρ - βιασμός: Η αστυνομία της Βραζιλίας κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση σε βάρος της Νατζίλα Τριντάντε, η οποία κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό.

Νεϊμάρ – βιασμός: «Δεν έκανα τίποτα, είμαι αθώος». Ο Νεϊμάρ το είπε και το επαναλάμβανε στα μέσα ενημέρωσης αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα δημοσιεύματα έφεραν την καταγγελία του βιασμού ως πρώτο τους θέμα. Τώρα, ο διάσημος Βραζιλιάνος το επανέλαβε και στους ανακριτές. Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και απάντησε στις ερωτήσεις της εισαγγελέως, Τζουλιάνα Μπουσάτσος, παρέχοντας τη δική του εκδοχή των γεγονότων σχετικά με τις εναντίον του καταγγελίες για βιασμό, από την 26χρονη Ναίλα Τριντάντε.  Στο τέλος της ανάκρισης, η οποία διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες, ο Νεϊμάρ είπε ότι είναι πεπεισμένος πως «η αλήθεια σύντομα θα βγει στην επιφάνεια».

Από την άλλη, η αστυνομία κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση σε βάρος της Τριντάντε, που κατηγορεί τον Νεϊμάρ. Αιτία της μήνυσης ήταν οι δηλώσεις της γυναίκας σε συνέντευξή της, κατά την οποία άφησε να εννοηθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είναι διεφθαρμένες. Η Τριντάντε αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό SBT στην υποτιθέμενη κλοπή ενός τάμπλετ με το οποίο είχε τραβήξει το βίντεο της συνάντησης που είχε με τον Νεϊμάρ στα μέσα Μαΐου στο Παρίσι. Όταν ο παρουσιαστής της είπε ότι η αστυνομία δεν βρήκε στο σπίτι όπου φέρεται να έγινε ο βιασμός άλλα αποτυπώματα πέρα από τα δικά της και της οικιακής βοηθού, η Τριντάντε απάντησε: «Επομένως, η αστυνομία είναι πουλημένη; Ή όχι; Ή μήπως εγώ είμαι τρελή;». Η Αστυνομία κατέθεσε μήνυση σε βάρος της, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της «την απόλυτη διαφάνεια, ουδετερότητα και αμεροληψία» της.

Το βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου

Την εγκατέλειψε και ο τρίτος δικηγόρος που είχε προσλάβει

Μετά την καταγγελία της Τριντάντε εναντίον του Νεϊμάρ, στις 31 Μαΐου, το νεαρό μανεκέν αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες να στοιχειοθετήσει την υπόθεσή της. Την Δευτέρα, την εγκατέλειψε και ο τρίτος δικηγόρος που είχε προσλάβει, ο Ντανίλο Γκαρσία. Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι εκείνη τον κατηγόρησε ότι εμπλέκεται στην κλοπή του τάμπλετ το οποίο περιέχει το δεύτερο μέρος ενός ουσιαστικού για την υπόθεση βίντεο.

Το βίντεο αυτό, το πρώτο μέρος του οποίου διέρρευσε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τη συνάντησή της με τον Νεϊμάρ την επομένη του βιασμού, στο Παρίσι. Η Τριντάντε υποστηρίζεται ότι περιέχει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για την ενοχή του σταρ της Paris SG. Ο Νεϊμάρ πρόκειται να δώσει κατάθεση σήμερα στην αστυνομία του Σάο Πάολο για να περιγράψει τη δική του εκδοχή των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν στο Παρίσι. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι γνώρισε την Νατζίλα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και ότι είχε συναινετικές σεξουαλικές επαφές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις