Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαρκ Άντονι: Θα πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική μεταφορά πετυχημένου μιούζικαλ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαρκ Άντονι: Θα πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική μεταφορά πετυχημένου μιούζικαλ

Μαρκ Άντονι: Το νέο ανακοίνωσε στο Twitter o δημιουργός του «In the Heights»

Μαρκ Άντονι: Ο γοητευτικός και πολυτάλαντος Μαρκ Άντονι θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του μιούζικαλ, «In the Heights». Όπως ανακοίνωσε ο δημιουργός του βραβευμένου με Tony θεατρικού, Λιν Μάνουελ – Μιράντα, ο τραγουδιστής και ηθοποιός Μαρκ Άντονι είναι επίσημα μέλος του καστ. Ο Μιράντα, που είναι περισσότερο γνωστός ως το εκπληκτικό μυαλό πίσω από το ιστορικό μιούζικαλ «Hamilton» (την πιο πετυχημένη παράσταση στο Μππρόντγουεϊ την τελευταία δεκαετία) κοινοποίησε το ευχάριστο νέο με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Εντάξει, δεν μπορώ να το κρατήσω κρυφό πια, τον πατέρα του Sonny θα υποδυθεί @MarcAnthony. Είναι ένας σύντομος, αλλά κεντρικός ρόλος… Και δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω», έγραψε ο Μιράντα. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Τζον Μ. Τσι και ο Μιράντα θα είναι παραγωγός μαζί με τη θεατρική συγγραφέα Quiara Alegria Hudes, που έχει γράψει το σενάριο του μιούζικαλ και τους Σκοτ Σάντερς, Άντονι Μπρέγκμαν και Μάρα Τζέικομπ. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στη συνοικία Washington Heights της Νέας Υόρκης, όπου ζουν κυρίως Λατινο-Αμερικανοί από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

 

Το θεατρικό ήταν υποψήφιο για 13 βραβεία Tony το 2008 και κέρδισε τέσσερα, Καλύτερου Μιούζικαλ, Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής, Καλύτερης Χορογραφίας και Καλύτερων Ενορχηστρώσεων.

 

 

Ο Μάρκο Αντόνιο Μιουνίζ, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Mαρκ Άντονι, είναι Αμερικανός τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, δισκογραφικός & τηλεοπτικός παραγωγός. Είναι επίσης ο κορυφαίος καλλιτέχνης σάλσα μουσικής όλων των εποχών. Είναι περισσότερο γνωστός για τις μπαλάντες του. Βραβευμένος με επτά βραβεία Γκράμμυ, ο Άντονυ έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση. Κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων salsa και βρίσκεται στο νούμερο 1 στα Billboard charts!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις