Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Λονδίνο – Επίθεση: Ξυλοκόπησαν αεροσυνοδό και την κοπέλα της αφού αρνήθηκαν να φιληθούν
ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο – Επίθεση: Ξυλοκόπησαν αεροσυνοδό και την κοπέλα της αφού αρνήθηκαν να φιληθούν

Λονδίνο - Επίθεση: Ο ξυλοδαρμός συνέβη πριν από μία εβδομάδα σε βραδινό λεωφορείο

Λονδίνο – Επίθεση: Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι γυναικών δέχτηκε πρόσφατα στο Λονδίνο μια εφιαλτική επίθεση, που άφησε τις δύο νεαρές αιμόφυρτες και βαθύτατα σοκαρισμένες. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 30ης Μαΐου σε λεωφορείο του δυτικού Λονδίνου. Η 28χρονη αεροσυνοδός Melania Geymonat και η κοπέλα της Chris είχαν καθίσει στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου, στον πάνω όροφο, ενώ οι μοναδικοί άλλοι επιβάτες ήταν μια παρέα από άνδρες. Όταν αυτή η ανδροπαρέα αντιλήφθηκε ότι οι δύο γυναίκες ήταν γκέι, άρχισαν να τις παρενοχλούν, φωνάζοντάς τους σεξουαλικά υπονοούμενα και ζητώντας τους «να φιληθούν μπροστά τους».

Οι γυναίκες άρχισαν προοδευτικά να ανησυχούν όλο και περισσότερο, αφού οι αγενείς νεαροί γίνονταν πιο πιεστικοί και επιθετικοί. Η Melania, που κατάγεται από την Ουρουγουάη και ζει στο Λονδίνο από τον Φεβρουάριο, άρχισε να κάνει αστεία θέλοντας να εκτονώσει την ένταση, και αρνούμενη να συμμορφωθεί με το αίτημά τους. Η λεκτική επίθεση όμως των τεσσάρων ανδρών συνεχίστηκε, παρά το γεγονός ότι η Αμερικανίδα Chris άρχισε να λέει ότι δεν αισθάνεται καλά, θέλοντας να τους αποθαρρύνει. Λίγα λεπτά μετά, οι άνδρες άρχισαν να πετούν νομίσματα στις κοπέλες και να τους κάνουν χυδαίες χειρονομίες. «Πριν καν το καταλάβω, γύρισα και είδα την Chris ανάμεσα σε τρεις από αυτούς και να την χτυπούν με λύσσα», ανέφερε η Melania Geymonat σε βρετανικό μέσο περιγράφοντας την εμπειρία της.

Λονδίνο: «Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό» λέει το θύμα

«Χωρίς να το σκεφθώ μπήκα ανάμεσά τους… Προσπάθησα να την τραβήξω πίσω και να την υπερασπιστώ και μετά άρχισαν να δέρνουν και εμένα. Δεν ξέρω καν αν έμεινα αναίσθητη από τα χτυπήματα… Είχα αίμα παντού, αιμορραγούσα στα ρούχα μου και σε όλο το πάτωμα» είπε σε κατάσταση σοκ η αεροσυνοδός.  Σύμφωνα με την κοπέλα, οι δράστες ήταν τουλάχιστον τέσσερις, με τον ένα να μιλά ισπανικά και τους άλλους να έχουν βρετανική προφορά. Οι τέσσερις κακοποιοί μάλιστα τις λήστεψαν πριν φύγουν από το λεωφορείο.

Η Melania Geymonat ανέβασε στο Facebook φωτογραφία λίγα λεπτά μετά την επίθεση στην οποία αυτή και η κοπέλα της είναι καλυμμένες με αίμα και σε κατάσταση σοκ.

Όπως είπε, αποφάσισε να μοιραστεί τι της συνέβη ώστε η κοινή γνώμη να ευαισθητοποιηθεί για τα φαινόμενα κακοποίησης που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, αλλά και οι γκέι. Η ίδια υπογραμμίζει μάλιστα στην ανάρτησή της ότι η εν λόγω επίθεση δεν είναι απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για κάτι το σύνηθες στην ομοφυλόφιλη κοινότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις