Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Φήμες πως χώρισε – Τα ακραία μηνύματα που δέχεται
LIFESTYLE

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Φήμες πως χώρισε – Τα ακραία μηνύματα που δέχεται

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Σύμφωνα με άτομο από το αρκετά κοντινό φιλικό περιβάλλον της Σπυριδούλας, η πρώην παίκτρια του MasterChef χώρισε.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Για τα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο όταν την συναντούν στο δρόμο, μίλησε η φιναλίστ του MasterChef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TV ΕΘΝΟΣ». “Είναι πολύ περίεργο, έχω ακούσει μέχρι και «πες μου έναν λόγο που ίσιωσες τα μαλλιά σου σήμερα, αφού έτσι κι αλλιώς θα πεθάνεις αύριο» ή «είσαι αχώνευτη». Τους ενοχλεί το παραμικρό, γιατί απλά είμαι εγώ. Με βρίζουν γιατί δεν τους αρέσουν τα δόντια μου, τα μαλλιά μου, μου λένε να πάθω καρκίνο, να μην κάνω παιδιά, να μην έχω λεφτά, να με θάψουν. Τους ενοχλούν τα πάντα. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στο προφίλ ενός ανθρώπου και να κάτσω να τον βρίσω. Τι κέρδος θα έχω, θ’ απαλύνει την ψυχή μου;

Όσο για το τι της λένε στο δρόμο, η Σπυριδούλα είπε πως “το πρώτο που μου λένε είναι ότι είμαι πιο όμορφη από κοντά. Υπάρχει κόσμος που μου ζητά να βγούμε μια φωτογραφία και ειδικά τα μικρά παιδάκια τρελαίνονται όταν με συναντούν”.

Λίγες ημέρες πριν η Σπυριδούλα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό των γονιών της και τη γνωριμία της με τον σύντροφο της.

«Θα ήθελα να ανοίξω κάτι δικό μου, αλλά τώρα είναι πολύ δύσκολο. Οι γονείς μου έκλεισαν το τσιπουράδικο που είχαμε γιατί χώρισαν. Δεν πήγαινε άλλο το συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά άνοιξε η μαμά μου άλλο και ο μπαμπάς μου άλλο. Στου μπαμπά μου δούλευε ο αδερφός μου. Και με τον σύντροφό μου ήμασταν ανταγωνιστές. Έτσι γνωριστήκαμε. Πήγαμε εμείς για τσίπουρο, εγώ τον είδα. Μετά βρεθήκαμε σε μια γειτονιά και μου λέει ‘εγώ δουλεύω σε αυτό το μαγαζί’, του λέω ‘εγώ στο άλλο’. Έτσι γνωριστήκαμε.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι υπάρχουν πάρα πολύ κακά μηνύματα, που αυτό είναι ανεξήγητο. Έβλεπα και εγώ πέρσι το παιχνίδι και μπορεί να είχα νευριάσει με κάποιον. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να στείλω μήνυμα και να τον βρίσω. Ειδικά για θέματα υγείας» είπε, μεταξύ άλλων, η Σπυριδούλα.

Σπυριδούλα: Χώρισε η φιναλίστ του MasterChef;

Εδώ και καιρό κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως η φιναλίστ του φετινού MasterChef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έχει χωρίσει με τον επί δέκα χρόνια σύντροφο και αρραβωνιαστικό της, Αποστόλη. Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν το πρωί της Πέμπτης και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

«Υπάρχει μία είδηση που κυκλοφορεί, δεν είναι ευχάριστη για αυτό και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.» «Αφορά τον γάμο της Σπυριδούλας…» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ενώ τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Έλενα Πολυκάρπου λέγοντας: «Είναι από τις φορές που δεν θέλεις να πεις το θέμα, αυτό το ζευγάρι πέρασε πολλές κρίσεις αλλά αυτό που έμαθα εγώ είναι ότι υπάρχει οριστική ρήξη και δεν υπάρχει θέμα γάμου… δεν είναι πια μαζί!

Μακάρι να είναι από τις ειδήσεις που έχουμε πέσει έξω. Μιλώντας με τους ανθρώπους της παραγωγής του MasterChef, μου μετέφεραν πως η Σπυριδούλα δεν είναι πια μαζί με τον αρραβωνιαστικό της…» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυκάρπου.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Έχω σκοπό να μετακομίσω στην Αθήνα μόνιμα»

Σε συνέντευξή της στην έντυπη Lifo αποκάλυψε πως δεν είχε φύγει ποτέ από τον Βόλο, τον τόπο που μεγάλωσε κι έμενε. Η πρώτη φορά που έφυγε από τον Βόλο ήταν όταν πήγε στο Master Chef και το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό ήταν στη Γαλλία μέσω του παιχνιδιού μαγειρικής.

«Η ιδανική συνέχεια θα ήταν μια καλή πρόταση για δουλειά. Έχω σκοπό να μετακομίσω στην Αθήνα μόνιμα, να μείνω σε ένα σπίτι με μπαλκόνι για να έχω λουλούδια. Τα λατρεύω τα λουλούδια. Θα μου άρεσε και ο χώρος της τηλεόρασης πάρα πολύ, κάποια εκπομπή για φαγητό. Πάνω απ’ όλα, όμως, είμαι μαγείρισσα κι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Το πιο μεγάλο μου σοκ όταν περπάτησα για πρώτη φορά στους δρόμους της Αθήνας ήταν οι άνθρωποι που ζουν στον δρόμο. Με ενοχλεί το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι χωρίς στέγη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις