Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 3: Παίκτης αποκαλύπτει ότι για μια περίοδο στη ζωή του κοιμόταν… σε παγκάκια!
LIFESTYLE

MasterChef 3: Παίκτης αποκαλύπτει ότι για μια περίοδο στη ζωή του κοιμόταν… σε παγκάκια!

MasterChef 3: Πρόκειται για έναν από τους διαγωνιζόμενους σεφ που έφτασε στην τελική πεντάδα

MasterChef 3: Μια ιστορία που αποκαλύπτει την αποφασιστικότητά του να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά αποκάλυψε παίκτης του MasterChef 3, που είχε φτάσει μάλιστα και στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού. Ο Πάνος Τόγιας, που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο MasterChef 3, ήταν καλεσμένος στην «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την περίοδο που εργαζόταν στην Αγγλία. Μεταξύ άλλων, ο σεφ αποκάλυψε ότι την συγκεκριμένη περίοδο αναγκάστηκε να κοιμηθεί κάποιες νύχτες … σε παγκάκια. Όπως εξήγησε, εκείνος και ένας φίλος του ξέμειναν από χρήματα και για τρεις ημέρες κοιμόντουσαν σε παγκάκια. Μάλιστα, οι γονείς του το είχαν μάθει μετά από πολύ καιρό.

«Στην Αθήνα έκανα δύο χρόνια τη σχολή μαγειρικής και μετά έφυγα κατευθείαν για Αγγλία. Στην αρχή δούλευα σε ένα χωριό στην Αγγλία, εκεί με βοήθησε να πάω μια κοπέλα. Δούλευα για πολύ λίγα λεφτά εκεί, ήταν περισσότερο για την εμπειρία. Γύρισα για να κάνω Χριστούγεννα στην Αθήνα κι επειδή ήμουν άφραγκος σκεφτόμουν να μην επιστρέψω στην Αγγλία. Ένας φίλος μου με έπεισε να πάμε στο Λονδίνο, εγώ είχα στην άκρη 400 ευρώ κι αυτός 300. Πήγαμε και για κάποιο διάστημα μέναμε σε ένα hostel. Ευτυχώς βρήκαμε κατευθείαν δουλειά», είπε ο πρώην παίκτης του MasterChef 3.

 

Όσο για το πώς κατέληξε στο… παγκάκι, η εξήγηση είναι απλή. «Τα λεφτά μας για το hostel ήταν πολύ μετρημένα και ζητήσαμε από τις δουλειές μας να πληρωθούμε μαζί την ίδια μέρα για να νοικιάσουμε ένα δωμάτιο μαζί. Τα λεφτά μας τελείωσαν τρεις μέρες πριν πληρωθούμε, οπότε αυτές τις τρεις ημέρες κοιμόμασταν σε παγκάκια και απλά κάναμε βόλτες στο Λονδίνο. Έκανα τα πάντα για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Στους γονείς μου δεν το είχα πει. Το είπα όταν γύρισα οριστικά από το Λονδίνο, μετά από πολύ καιρό», είπε ο Πάνος Τόγιας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις