Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας – Λάρισα: Απογοητευτική εικόνα, δεν γέμισε ούτε αυτή η πλατεία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – Λάρισα: Απογοητευτική εικόνα, δεν γέμισε ούτε αυτή η πλατεία

Τσίπρας - Λάρισα: Μια "ανάσα" από τις Ευρωεκλογές και η πραγματική εικόνα στις πλατείες όπου μιλά ο κ. Τσίπρας, είναι δυσάρεστη.

Τσίπρας – Λάρισα: Για ακόμα μία φορά κι ενώ είμαστε μια ανάσα από τις Ευρωεκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να «γεμίσει» πλατείες με κόσμο. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν καθαρά τον νικητή των εκλογών και την ΝΔ να προηγείται καθαρά του ΣΥΡΙΖΑ, που παλεύει απλώς για να μικρύνει την ψαλίδα της διαφοράς. Ωστόσο και στο επίπεδο της προπαγάνδας με τις συγκεντρώσεις, το κυβερνών κόμμα δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στον κρίσιμο χρόνο.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απηύθυνε προεκλογική ομιλία στη… μισή κεντρική πλατεία της Λάρισας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εξέδρα για την ομιλία Τσίπρα είχε στηθεί σχεδόν στο μέσο της κεντρικής πλατείας της Λάρισας δείχνοντας τον «πανικό» των διοργανωτών να μην φανεί ότι «η πλατεία ήτανε άδεια». Την προηγούμενη, ο πρωθυπουργός συνάντησε ίδια εικόνα και στο Αγρίνιο, γι’ αυτό και καθυστέρησε πάνω από μιάμιση ώρα να ξεκινήσει η συγκέντρωση. Η ομιλία Τσίπρα στη Λάρισα είχε προγραμματιστεί για τις 19:30, αλλά λόγω ελλιπούς προσέλευσης ξεκίνησε μετά από τις 20:50.

Δείτε ακόμη:

Ευρωεκλογές 2019: Πληρώνουν με το “κεφάλι” για να γεμίσουν οι πλατείες και… δεν γεμίζουν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις