Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρατερός Κατσούλης νοσοκομείο: Το ευχαριστώ του παρουσιαστή στους τηλεθεατές
LIFESTYLE

Κρατερός Κατσούλης νοσοκομείο: Το ευχαριστώ του παρουσιαστή στους τηλεθεατές

Κρατερός Κατσούλης νοσοκομείο: Ο Κρατερός Κατσούλης δεν κατάφερε χθες να παραμείνει ως το τέλος στην εκπομπή.

Κρατερός Κατσούλης νοσοκομείο: Δεν κατάφερε σήμερα να ολοκληρώσει την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Κρατερός Κατσούλης καθώς οι αφόρητοι πόνοι που ένιωθε τον ανάγκασαν να αποχωρήσει και να οδηγηθεί, λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο.  Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ενώ ξεκίνησε κανονικά μαζί την ροή της εκπομπής του «Στην Φωλιά των ΚουΚου», στη συνέχεια ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποχώρησε από το στούντιο με κατεύθυνση το νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, όταν η Άση Μπήλιου ενημέρωνε για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, ο παρουσιαστής – αποχώρησε από το πλατό, με τη Κατερίνα Καραβάτου να συνεχίζει μόνη της τη ροή της εκπομπής.

«Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια λίγο πριν υποδεχθεί τους σημερινούς καλεσμένους της εκπομπής.

Σήμερα επέστρεψε και ευχαρίστησε τον κόσμο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε τη Δευτέρα ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει στη μέση της εκπομπής, όταν ένιωσε έντονους πόνους. Το πρωί της Τρίτης ο παρουσιαστής ήταν κανονικά στη θέση του και στην έναρξη εξήγησε στους τηλεθεατές. «Καταρχήν να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα συγκινητικά μηνύματα περαστικών, στήριξης, ευχών κλπ… Να είστε καλά! Συγγνώμη για την αναστάτωση αυτή, ήταν μια μικρή κρίση πόνου που με ανάγκασε και με οδήγησε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Είμαστε καλά».

Κρατερός Κατσούλης: Έπεσε θύμα απάτης

Θύμα παρόμοιας απάτης με αυτή στην οποία έπεσε πριν από μερικές μέρες και ο Γιώργος Παπαδάκης, φαίνεται πως έπεσε και ο Κρατερός Κατσούλης. Ο παρουσιαστής, μέσα από instastories, ενημέρωσε για το συκοφαντικό δημοσίευμα και όλα όσα γράφει για τη μέρα που βρέθηκε Στη Φωλιά των ΚουΚου ο Πέτρος Κωστόπουλος και τονίζει πως πρόκειται να κινηθεί νομικά. «Αγαπητοί φίλοι και φίλες χρησιμοποιώ σήμερα το Instagram για να προλάβω να σας ενημερώσω για μια μεγάλη απάτη που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε έναν ιστότοπο… όπου υποτίθεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει μια περιουσία…

Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, όλα αυτά θα πρέπει και οφείλουμε να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Παρακαλώ πολύ, προσοχή σε αυτό το δημοσίευμα, είναι απόλυτα ψευδές», αναφέρει ο Κρατερός Κατσούλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις