Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασιλική Ανδρίτσου παιδί: Η πρώτη σέλφι με την οικογένειά της, είναι ο “ορισμός της ευτυχίας”
LIFESTYLE

Βασιλική Ανδρίτσου παιδί: Η πρώτη σέλφι με την οικογένειά της, είναι ο “ορισμός της ευτυχίας”

Βασιλική Ανδρίτσου παιδί: Η πρώτη σέλφι της Βασιλικής Ανδρίτσου με τον άντρα της και τη μικρή, είναι απόλαυση.

Βασιλική Ανδρίτσου παιδί: Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο, από το πρόσωπο μιας γυναίκας που “μόλις” έγινε μητέρα. Αυτή η φωτογραφία της Βασιλικής Ανδρίτσου, είναι όλα τα λεφτά.  «Πολύ ευτυχισμένη» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου απεικονίζεται με τον σύζυγο και την κόρη της, η ηθοποιός. Η εικόνα που ανέβασε στο Instagram, έχει εισπράξει αμέτρητα likes και σχόλια με ευχές. Η 46χρονη Βασιλική έγινε μητέρα τον Φεβρουάριο και φαίνεται ότι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Μάλιστα η ίδια απέχει για λίγο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ώστε να αφοσιωθεί εντελώς στην κόρη της. Η νέα μαμά, έχει πάντα την στήριξη του συζύγου της εικονολήπτη και τηλεσκηνοθέτη, Νίκου Συμεωνίδη με τον οποίο συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Mega.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και από το 2005 είναι μαζί. Παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011 και το μυστήριο τελέσθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και με λίγους καλούς συναδέλφους τους. Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, το ζευγάρι κράτησε στην αγκαλιά του ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις