Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σεξουαλική ζωή: Παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έκανε σεξ μόνο μία φορά μέσα σε 8 χρόνια με τον σύζυγό της
ΚΟΣΜΟΣ

Σεξουαλική ζωή: Παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έκανε σεξ μόνο μία φορά μέσα σε 8 χρόνια με τον σύζυγό της

Σεξουαλική ζωή: Η γοητευτική Γιόνσον, σε άρθρο της στη Sun, περιγράφει πώς ένιωθε σε ένα γάμο χωρίς σεξουαλική ζωή.

Σεξουαλική ζωή: Πρόκειται για μια ιστορία, που δυστυχώς θα αγγίξει πολλές γυναίκες, που είτε “παλεύουν” να σώσουν τη σχέση τους, είτε έχουν απλώς παραιτηθεί από τη ζωή. Η πολύ γοητευτική Ουλρίκα Γιόνσον, παρουσιάστρια με καταγωγή από τη Σουηδία που ζει και εργάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκάλυψε σε κείμενό της στη Sun ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου της γάμου, η σεξουαλική της ζωή ήταν ανύπαρκτη. Μέσα σε 8 χρόνια, όπως γράφει, είχε κάνει σεξ με τον σύζυγό της, Μπράιαν Μονέ, μόνο μία φορά!

Η 51χρονονη τηλεπερσόνα, γνωστή κυρίως από την παρουσίαση του σόου Gladiators και τη συμμετοχή της στο Shooting Stars, ανακοίνωσε τον περασμένο Απρίλιο ότι με τον διαφημιστή σύζυγό της αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από 11 χρόνια γάμου. Το πιο θλιβερό κομμάτι του κειμένου της, ήταν πως λίγο πριν τα 50, μια πραγματικά υπέροχη ηλικία για τη γυναίκα, ήταν πια σίγουρη πως ο κύκλος “έρωτας και σεξ”, έκλεισε μία και καλή, για πάντα.

«Πριν από δύο χρόνια, όταν πλησίαζαν τα 50α μου γενέθλια, θυμάμαι ότι σκεφτόμουν πως θα έπρεπε να αποδεχτώ το γεγονός ότι μπορεί να μην ξανάκανα ποτέ σεξ. Η τελευταία φορά που είχα κάνει έρωτα ήταν 4,5 χρόνια πριν. Και η προτελευταία, ακόμα τέσσερα χρόνια πίσω. Ζούσα σε έναν γάμο χωρίς σεξ για σχεδόν μια δεκαετία. Δεν ήταν φυσιολογικό. Το ένιωθα αφύσικο και σκεφτόμουν ότι ένα κομμάτι της ζωής μου έχει οριστικά τελειώσει. Η τηλεπαρουσιάστρια, που είχε κερδίσει στο παρελθόν το Celebrity Big Brother, εξηγεί στο άρθρο της πώς ο γάμος της την έκανε να νιώθει ανεπιθύμητη. 

Όπως γράφει στο κείμενό της, ο σύζυγός της είχε πάντα πρόβλημα να «ανοιχτεί», σε αντίθεση με την ίδια. Η ίδια ποτέ δεν κατάλαβε γιατί απομακρύνθηκαν, μιας και στην αρχή της σχέσης τους, το κρεβάτι ήταν “εκρηκτικό”. Από την άλλη, αναφέρει, όσες φορές κι αν ρώτησε τον σύζυγό της τι φταίει, απάντηση δεν πήρε. Ο σύζυγός της ήταν ένας εξαιρετικός πατριός στα τρία παιδιά της από προηγούμενο γάμο, και ήταν αφοσιωμένος στην ανατροφή του παιδιού που απέκτησαν μαζί, του 10χρονου Μάλκολμ. 

Τελικά, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να σώσουν τον γάμο τους το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει πριν από μερικούς μήνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις