Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζέιμς Τσάρλς: Τσακώθηκε με τη λάθος συνάδελφο και το πληρώνει ακριβά
LIFESTYLE

Τζέιμς Τσάρλς: Τσακώθηκε με τη λάθος συνάδελφο και το πληρώνει ακριβά

Τζέιμς Τσάρλς: Ο πασίγνωστος Youtuber Τζέιμς Τσάρλς χάνει σε τρεις μέρες πάνω από τρία εκατομμύρια ακολούθους.

Τζέιμς Τσάρλς: Πάνω από τρία εκατομμύρια ακολούθους έχασε ο Τζέιμς Τσάρλς, αστέρας του YouTube και γκουρού ομορφιάς. Μεταξύ αυτών και οι Κάιλι Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν, μέσα σε μόλις δύο ημέρες από την διαμάχη του με την άλλη διάσημη μακιγιέρ Τάτι Γουέστμπρουκ.

Ο 19χρονος MakeUp Artist, που έχει βγάλει εκατομμύρια δολάρια από τα βίντεό του με μακιγιάζ στο YouTube, βρίσκεται εν μέσω της περιοδείας του στην Αυστραλία. Τότε είναι που είδε την καριέρα του να καταρρέει από την Παρασκευή, όταν η πρώην μέντοράς της Τάτι, τον επέκρινε σε ένα 43λεπτο βίντεο σχετικά με την απόφασή του να προωθήσει έναν ανταγωνιστή της εταιρείας του.

Η Τάτι είπε ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μετά από μια σειρά συμβάντων που την οδήγησαν να βάλει ένα τέλος στην φιλία τους και σε ότι σχετίζεται με αυτόν. Ο Τζέιμς Τσαρλς είχε 16,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, προτού γίνει δημόσια η διαφωνία. Τώρα όμως έχει 13,7 εκατομμύρια και ο αριθμός μειώνεται σταθερά. Μεταξύ αυτών που διαγράφηκαν από συνδρομητές του, είναι η Κάιλι Τζένερ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Ντέμι Λοβάτο, η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτι Πέρι.

Τζέιμς Τσάρλς: Δημοσκόπηση δείχνει πως η καριέρα του τελείωσε

Από τους 60.000 που απάντησαν σε δημοσκόπηση στο Twitter το 78% πιστεύει πως η καριέρα του Τζέιμς έχει πλέον τελειώσει. Ο εφιάλτης του ξεκίνησε όταν ο Τζέιμς Τσαρλς παραβρέθηκε στο φεστιβάλ Coachell της Καλιφόρνια στις 22 Απριλίου και άρχισε να προωθεί τις βιταμίνες Sugar Bear Hair στο Instagram Story.

Η εταιρεία, που υπόσχεται πως ενισχύει και δίνει λάμψη στα μαλλιά, είναι σε άμεσα ανταγωνισμό με τα συμπληρώματα διατροφής της Τάτι, Halo Beauty, μια εταιρεία που ο Τζέιμς είχε προηγουμένως κατηγορήσει πως δεν είναι κατάλληλα για τους νεαρούς θαυμαστές του.

Η συγγνώμη του διάσιμου Youtuber

Η Τάτι, που πολλοί ισχυρίζονται πως ήταν αυτή που έφερε στο προσκήνιο τον Τζέιμς Τσαρλς, απογοητεύτηκε από τα βίντεο και πόσταρε πως ένιωθε «προδομένη», χωρίς να τον κατονομάσει. Ο Τζέιμς Τσαρλς κατάλαβε πως η ανώνυμη «προδοσία» ήταν αποτέλεσμα των πράξεών του και δημοσίευσε μια δήλωση στα stories του:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την στενή φίλη μου, Τάτι» είπε. «Ήταν σαν μητέρα μου από τις πρώτες μου ημέρες σε αυτό τον κλάδο και μου έδωσε περισσότερη αγάπη, υποστήριξη, πόρους και συμβουλές από όσα θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. Αυτό το Σαββατοκύριακο έκανα ένα instagram story για τις βιταμίνες που παίρνω επειδή η εταιρεία με βοήθησε κάνοντάς με να νιώθω ασφαλής όταν το πλήθος γύρω μου στο Coachella έγινε ανασφαλές. Δεν δέχθηκα χρήματα γι’ αυτή την ανάρτηση».

Η σκληρή απάντηση της Τάτι

Είτε ήταν πληρωμένη είτε όχι, bloggers ομορφιάς όπως η Γκαμπριέλ Ζαμόρα έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Τζέιμς, λέγοντας πως η Τάτι δεν είχε κανένα δικαίωμα να θυμώσει με τις βιταμίνες. Αυτό οδήγησε στην Τάτι να βγάλει ένα βίντεο στις 10 Μαϊου την ώρα που ο Τζέιμς έκανε μια πετυχημένη περιοδεία και συναντήσει στην Αυστραλία. «Τέλος πια» είπε η Τάτι στους δικούς της 5,8 εκατομμύρια οπαδούς. «Κατέβα από το καλάμι σου και να έχεις κάποιον σεβασμό. Δεν δείχνεις κανένα σεβασμό για τα άτομα που δουλεύουν σε αυτό τον κλάδο και αυτό είναι ένα θλιβερό γεγονός» ανέφερε η Τάτι.

Η fashion blogger είπε πως οι δύο τους είχαν μια ιδιαίτερη φιλία αλλά οι σχέσεις της με τον Τζέιμς Τσαρλς δεν αφορούσαν ποτέ χρήματα. «Δεν του έχω ζητήσει ούτε μία δεκάρα , δεν έχω μπορεί ποτέ στο Instagram του» είπε και στην συνέχεια άρχισε να απαριθμεί άλλα θέματα που είχε με τον Τζέιμς, λέγοντας ότι κουράστηκε να ζητά συγνώμη για την συμπεριφορά του. «Είπε κάποια πράγματα, είπε για κάτι που συνέβη στα γενέθλιά μου στο Σιάτλ και που πραγματικά με έκανε να θέλω να ξεράσω» ανέφερε.

Κερδισμένοι και χαμένοι από τον τσακωμό

Από τότε που ξέσπασε η κόντρα, η Τάτι κέρδισε 2,9 εκατομμύρια οπαδούς , αυξάνοντας τον αριθμό των συνδρομητών της σε 8,7 εκατομμύρια. Και φυσικά, όλοι αυτοί έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από το βίντεό της. «Η Τάτι φτιάχνει όλη την καριέρα του Τζέιμς Τσαρλς» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Ο Τζέιμς αναφέρθηκε στην Τάτι ως μητέρα του. Χαρούμενη ημέρα της Γυναίκας, Τζέιμς» έγραψε ένας άλλος. Ο Τζέιμς Τσαρλς απάντησε στο βίντεο με ένα 8λεπτο δικό του βίντεο, στο οποίο ζητούσε συγνώμη για τις ενέργειές του.

«Το μισώ που ξέρω ότι όχι μόνο απογοήτευσα τους οπαδούς μου, αλλά και δύο άτομα που αποτέλεσαν πρότυπα για μένα» είπε αναφερόμενος στην Τάτι και τον σύζυγό της. «Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ξέρω πως δεν μπορώ να κάνω κάτι ή να πω κάτι για να κερδίσω ξανά αυτή την φιλία ή να με εμπιστευτούν ξανά. Κάτι για το οποίο δεν τους κατηγορώ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, λυπάμαι».

Ο Τζέιμς Τσάρλς ζητά ξανά συγγνώμη από τη μέντορά του

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις