Αθήνα

°C

Τετάρτη

22

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσακαλώτος – Μητσοτάκης: Ο υπουργός γειώνει τον αρχηγό της ΝΔ – “Θα τον καταπλήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσακαλώτος – Μητσοτάκης: Ο υπουργός γειώνει τον αρχηγό της ΝΔ – “Θα τον καταπλήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου”

Τσακαλώτος - Μητσοτάκης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράστηκε με θετικά λόγια για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη διακαναλική του συνέντευξη.

Τσακαλώτος – Μητσοτάκης: Μέσω Twitter ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε στα όσα είπε για εκείνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε. «Με τον Τσακαλώτο μπορώ να συζητήσω πολιτικά και ιδεολογικά», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης, ενώ κάνοντας χιούμορ σχολίασε τα αστεία του υπουργού Οικονομικών, λέγοντας ότι κάποιες φορές μοιάζουν να έχουν βγει από το… ψυγείο.

Απαντώντας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για τα καλά του λόγια, αλλά συμπλήρωσε ότι θα τον… καταπλήξει με την αχαριστία του. «Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για τα καλά του λόγια. Όπως είχε πει τον 19ο αιώνα ο Αυστριακός πρωθυπουργός, πρίγκιπας του Schwarzenberg, θα τον καταπλήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου», έγραψε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις