Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Μητσοτάκης: Το Twitter ντροπιάζει τον υπουργό – “Ο… τσιχλόμαγκας που θίχτηκε”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Μητσοτάκης: Το Twitter ντροπιάζει τον υπουργό – “Ο… τσιχλόμαγκας που θίχτηκε”

Πολάκης – Μητσοτάκης: Το Twitter «γλεντά» με το επεισόδιο Πολάκη κατά Μητσοτάκη στη Βουλή.

Πολάκης – Μητσοτάκης: Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες στο ελληνικό κοινοβούλιο, με τον Παύλο Πολάκη ωστόσο να κλέβει και πάλι την παράσταση. O αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατέβηκε από τα υπουργικά έδρανα και πήγε μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας του με έντονο ύφος. «Δεν θα μας μιλάς εσύ για τον φασισμό. Τα υπόλοιπα αύριο», είπε ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος κουνώντας του το δάχτυλο του είπε: «Αντε φύγε από δω. Πέρασε έξω».

Ο κ. Πολάκης έχοντας συμπεριφορά που δεν αρμόζει εντός του κοινοβουλίου, απολαμβάνει την κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο έκανε διακοπές στην Κρήτη το Πάσχα. Λίγη ώρα μετά το συμβάν, ο Παύλος Πολάκης, μέσω Facebook, όπως άλλωστε συνηθίζει παρουσίασε τη δική του εκδοχή για το συμβάν. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασαν σε έντονο ύφος τη διαμαρτυρία τους στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος, παρόλα αυτά, δεν επανέφερε στην τάξη τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Η ανάρτηση του Πολάκη στο Facebook

Λίγο αργότερα, μέσα από το Facebook, ο κ. Πολάκης έδωσε την δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το πώς εκτυλίχθηκε το σκηνικό που έλαβε χώρα στη Βουλή. Το Twitter που σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, «γλέντησε» τον Παύλο Πολάκη, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, ενώ μιλούν για τη σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, δημιουργώντας το hashtag #ΑλεξηςΠολάκης.

https://twitter.com/eriettasa/status/1126225051181887491?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1126225051181887491&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fpolitics%2Farticle%2F888788%2Fto-twitter-gleda-me-to-epeisodio-polaki-o-tsihlomagas-pou-thihtike%2F

Ο ψευτόμαγκας ο Πολακης! Ηταν κ αυτος απο αυτους τους “αριστερους” π μολις μάθαιναν οτι πέφτει η χούντα τρέχανε ν μπούνε φυλακή γ ν τους βρει η απελευθέρωση ως “φυλακισμένους αγωνιστες”!!Τον υπολοιπο χρονο απλα καναν πιπες τα @@ των φασιστών!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις