Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μανιάτικα: Συμβόλαιο θανάτου – Εν ψυχρώ εκτέλεση 52χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Μανιάτικα: Συμβόλαιο θανάτου – Εν ψυχρώ εκτέλεση 52χρονου

Μανιάτικα: Ο 52χρονος έπεσε νεκρός την ώρα που πήγαινε να μπει στην πολυκατοικία, όπου διέμενε στα Μανιάτικα Πειραιά.

Μανιάτικα: Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ στην περιοχή των Μανιάτικων στον Πειραιά.  Σύμφωνα με την αστυνομία, επί της οδού Κατσαντώνη 80, δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν εν ψυχρώ 52χρονο άντρα, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος κατέληξε.  Στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ο άνδρας πήγαινε να μπει στην πολυκατοικία, όπου διέμενε και δέχθηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο, περίπου 500-600 μέτρα μακριά από το σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας.  Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών και ληστείας. Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια, άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να τον βγάλουν από τη μέση το 2010 στο Αιγάλεω, όπου δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, αλλά κατάφερε να επιβιώσει. Την ώρα της απόπειρας δολοφονίας πήγαινε το παιδί του στο σχολείο.

Επίσης, είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ληστειών και κλοπών στην Κεφαλονιά. Στη Σπάρτη, η τροχαία είχε σταματήσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε για τυχαίο έλεγχο, όταν ο επικίνδυνος κακοποιός και ένας συνεργός του, άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών με καλάσνικοφ και διέφυγαν. Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το θύμα, φέρεται να ανήκε στην ομάδα άλλου «ανθρώπου της νύχτας», τον οποίο είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν άγνωστοι στην ακτή Κονδύλη, τον Αύγουστο του 2018.

Βίντεο: Protothema

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις