Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΚΝΕ: Τρολάρει με βιντεάκι τις διακοπές Τσίπρα – «Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΝΕ: Τρολάρει με βιντεάκι τις διακοπές Τσίπρα – «Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;»

ΚΝΕ: Οι νεολαίοι του ΚΚΕ σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τις αποκαλύψεις για τις... σκαφάτες διακοπές του πρωθυπουργού

ΚΝΕ: Μια διάσημη ατάκα του Κώστα Βουτσά από την ταινία «Κορίτσια για Φίλημα» χρησιμοποιούν οι νεολαίοι του ΚΚΕ, για να σχολιάσουν με καυστικό τρόπο τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις «σκαφάτες» διακοπές του πρωθυπουργού.  Στο βιντεάκι που έδωσαν στη δημοσιότητα, η ατάκα «έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα» διανθίζει την αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στην Ξάνθη, με την οποία τόνιζε ότι «εμείς, φίλες και φίλοι, δεν λογοδοτούμε ούτε στα μεγάλα τζάκια, ούτε στους τραπεζίτες, ούτε σε αυτό που ονομάζουμε εκπρόσωπους των ελίτ. Εμείς λογοδοτούμε μονάχα σε έναν αφέντη κι αυτός ο αφέντης είναι ο ελληνικός λαός».

«Μετά από τέτοιες διακοπές, είναι λογικό να φέρνει ο Τσίπρας την εθελοντική εισφορά των εφοπλιστών… οι χάρες πρέπει να ξεπληρώνονται» καταλήγει το βίντεο της Νεολαίας του ΚΚΕ. Ανάλογη όμως είναι και η καζούρα – αλλά και η κριτική – που δέχεται ο πρωθυπουργός στο Twitter μετά την αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το περασμένο καλοκαίρι διακοπές στο πολυτελές γιοτ Odyssey της οικογένειας Παναγόπουλου. «Ο σύζυγος μου του το πρότεινε για να ξεκουραστεί γιατί τον έβλεπε κουρασμένο», ήταν η ατάκα της κυρίας Παναγοπούλου στο protothema.gr που προκάλεσε δεκάδες σχόλια

 

Οργή στο Twitter για τον «κουρασμένο πρωθυπουργό»

Πολλές είναι οι αναρτήσεις στο Twitter για τον κουρασμένο πρωθυπουργό. «Ήταν κουρασμένος λέει η Παναγοπούλου, για αυτό του δώσανε το σκάφος. Ως τώρα κουρασμένο πρωθυπουργό είχαμε μόνο τον Κώστα Καραμανλή. Τώρα έχουμε και τον κουρασμένο τον Β’», γράφει άλλος χρήστης, κάνοντας αυτομάτως την σύγκριση με την τελευταία φορά που ακούσαμε για «κουρασμένο πρωθυπουργό». «Ήταν κουρασμένος και καβάτζωσε και ένα πούρο να καπνίσει. Α ρε κορόιδα σύντροφοι, τρώτε κάθε μέρα φάπες να τον υπερασπίζεστε και αυτός ζωάρα στη χλίδα ο τσαμπατζής…μέχρι και στραγάλια από το σκάφος θα βαλε στις τσέπες πριν φύγει ο #κουρασμένος_Τσιπρας», γράφει ένας τρίτος γιατί… καλή η πλάκα αλλά η οργή των πολιτών ξεχειλίζει.

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις