Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Serial killer – Κύπρος: Τα δάκρυα των πυροσβεστών όταν βρέθηκε η βαλίτσα με την 8χρονη
ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer – Κύπρος: Τα δάκρυα των πυροσβεστών όταν βρέθηκε η βαλίτσα με την 8χρονη

Serial killer - Κύπρος: Συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού του τρίτου θύματος που ο διεστραμμένος ίλαρχος πέταξε μέσα στην Κόκκινη Λίμνη

Serial killer – Κύπρος: Ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού του τρίτου θύματος που ο serial killer της Κύπρου πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη, το φως της δημοσιότητας βλέπουν ιστορίες από την καθημερινότητα των ανθρώπων που βιώνουν το θρίλερ των ερευνών. Οι Αρχές της Κύπρου εξακολουθούν με αμείωτο ρυθμό να αναζητούν τη σορό της 29χρονης Μαρικάρ στην Κόκκινη Λίμνη, μετά από τον εντοπισμό δύο βαλιτσών με τις σορούς μιας μητέρας και της οχτάχρονης κορούλας της, τις προηγούμενες ημέρες. Στο μεταξύ, τα άτομα που εργάζονται για να μπει ένα τέλος στην τραγωδία που προκάλεσε ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς μιλούν για τα όσα βιώνουν καθημερινά, ψάχνοντας τις σορούς. Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας, περιέγραψε ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο.

Πρόκειται για τη στιγμή που ο δύτης επιβεβαίωσε την ύπαρξη της βαλίτσας στο βυθό της λίμνης την Κυριακή. «Αμέσως ρωτήσαμε περίπου το μέγεθός της. Μας είπε περίπου 50 εκατοστά. Αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο για το μωρό. Καταλαβαίνετε τα συναισθήματα που είχαμε από αυτή την πληροφορία που μας έδωσε». Όπως χαρακτηριστικά είπε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, είδε τον Ισπανό χειριστή του sonar να δακρύζει, προσθέτοντας ότι τότε κατάλαβε πως είχαν δίπλα τους έναν σωστό συνεργάτη με αισθήματα. «Αυτό λέει ότι, ο άνθρωπος κάνει όπως κι εμείς οτιδήποτε περνά από το χέρι μας για να κάνουμε τη δουλειά μας», συμπλήρωσε ο κ. Τράγκολας.

Εν τω μεταξύ με ανάρτησή του στο Facebook, το βράδυ της Δευτέρας, o κ. Τράγκολας ευχαρίστησε τους πολίτες για τα καλά τους λόγια «που πολλές φορές είναι υπερβολικά».

Ο κ. Τράγκολας, ο οποίος σε τρεις μήνες συνταξιοδοτείται, υπογράμμισε ότι «θα το παλέψω μαζί με όλους τους συνεργάτες μου μέχρι τέλους με κάθε σοβαρότητα, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα … γι’ αυτά τα πλάσματα του Θεού που αναζητούμε. Χρειάζεται υπομονή απ’ όλους. Ο τόπος μας μέσα από αυτή την κρίση πρέπει να βγει νικητής.. και θα βγει!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις