Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Tάμτα Replay – Eurovision: Η πρώτη πρόβα, ήταν άκρως εντυπωσιακή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tάμτα Replay – Eurovision: Η πρώτη πρόβα, ήταν άκρως εντυπωσιακή

Tάμτα Replay - Eurovision: Με μια εντυπωσιακή χορογραφία και πιο σέξι από ποτέ, η Τάμτα μάγεψε τους πάντες με το Replay.

Tάμτα Replay – Eurovision: H Tάμτα πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα στον διαγωνισμό της Eurovision και μάγεψε το κοινό με το Replay. Με μια εντυπωσιακή χορογραφία και πιο σέξι από ποτέ απέδειξε ότι πήγε στο Ισραήλ μόνο για τη νίκη. Η Τάμτα φιγουράρει ως φαβορί και βρίσκεται με την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις στα γραφεία στοιχημάτων για τον α’ ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 14 του μηνός. Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα μια μικρή πτώση στην δεύτερη θέση, γεγονός που δεν περίμενε κανείς αφού με την πρόβα ανέμενε το κοινό ότι θα αμβλύνει την διαφορά με την Ελλάδα που ακόμα να ανέβει στην σκηνή.

Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο φωνητικά όσο και με τη σκηνική της παρουσία. Το απόλυτο φαβορί του ημιτελικού άνοιξε την αυλαία φορώντας δημιουργία ΜiRo και απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η εμφάνιση ξεκινά σκοτεινά ενώ λίγο πριν από το πρώτο ρεφρέν του «Replay» εμφανίζονται οι χορευτές. Η Τάμτα φορά ψηλές, βινύλ μαυρες μπότες και σακάκι ενώ από μέσα κρύβεται το λαμπερό κορμάκι της.

Οι χορευτές είναι επίσης ντυμένοι στα μαύρα και φορούν καπέλα. Στη «γέφυρα» βγάζουν το σακάκι της Τάμτα κι αποκαλύπτεται το εντυπωσιακό κορμάκι της το οποίο είναι αρκετά σέξι κι αποκαλυπτικό με κρόσσια και κρυστάλλους. Στα κουπλέ οι κινήσεις είναι πιο απαλές ενώ στα ρεφρέν πιο έντονες και οι χορευτές κάνουν συχνά με το χέρι τους την κίνηση του replay. Στο τέλος, η Τάμτα μένει στο κέντρο και οι χορευτές πέφτουν στο πάτωμα. Γύρω από την Τάμτα υπάρχουν 6 άσπρες κολώνες με μπλε γραμμές.

Δείτε ακόμη:

Τάμτα Replay: Τρεις διάσημοι Έλληνες ακούνε το τραγούδι της (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις