Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αλέξανδρος Τσαμούρης επίθεση: Ξυλοκόπησαν τον διαιτητή έξω από το σπίτι του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλέξανδρος Τσαμούρης επίθεση: Ξυλοκόπησαν τον διαιτητή έξω από το σπίτι του

Αλέξανδρος Τσαμούρης επίθεση: Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του.

Αλέξανδρος Τσαμούρης επίθεση: Επίθεση δέχθηκε ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης, το βράδυ του Σαββάτου, έξω από τον σπίτι του στον Πειραιά. Λίγο καιρό μετά τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, ένας ακόμη διαιτητής της Super League έπεσε θύμα βιαιοπραγίας. Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Δύο άτομα με κράνη τον πλησίασαν, ο ένας από τους δύο τον χτύπησε και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, με μηχανή. Ο Τσαμούρης άρχισε να τρέχει και να φωνάζει, όμως ο δράστης τον πρόλαβε και του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και στα χέρια.

Ο τραυματισμός του διαιτητή δεν είναι σοβαρός. Την υπόθεση έχει αναλάβει η διεύθυνση αθλητικής βίας, προκειμένου να βρει τους ενόχους που κρύβονται πίσω από την επίθεση στον Έλληνα διαιτητή, ο οποίος προφανώς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης έχει οριστεί 4ος στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ, ενώ θυμίζουμε πως είχε βρεθεί στο στόχαστρο για το πέναλτι που δεν είχε σφυρίξει για χέρι του Βιεϊρίνια στο ματς Λαμία – ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις