Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ίκερ Κασίγιας: Άσχημα τα πράγματα μετά το έμφραγμα – Το μήνυμα της συζύγου του”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίκερ Κασίγιας: Άσχημα τα πράγματα μετά το έμφραγμα – Το μήνυμα της συζύγου του”

Ίκερ Κασίγιας: Η είδηση ότι ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκάλεσε σοκ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Ίκερ Κασίγιας: Η Σάρα Καρμπονέρο δεν έλειψε ούτε μία στιγμή από το πλευρό του συζύγου της, Ίκερ Κασίγιας. Η πανέμορφη Καρμπονέρο δήλωσε σοκαρισμένη αλλά κι ανακουφισμένη που ο Ίκερ Κασίγιας ξεπέρασε τον κίνδυνο, μετά το έμφραγμα που υπέστη ο Ισπανός τερματοφύλακας στην προπόνηση της Πόρτο. Η Ισπανίδα δημοσιογράφος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και πριν από λίγες ώρες έστειλε το μήνυμα της μέσω instagram. «Ήταν ένα σοκ, αλλά ευτυχώς όλα είναι καλά. Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματα συμπαράστασης. Όπως μου είπε ένας φίλος σήμερα, η ζωή έχει έναν παράξενο τρόπο για να μας θυμίζει να απολαμβάνουμε την κάθε της στιγμή», έγραψε.

Ίκερ Κασίγιας: Η φωτογραφία της Σάρα Καρμπονέρο

Ίκερ Κασίγιας: Τέλος το ποδόσφαιρο;

Ο καρδιολόγος και πρώην γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν μίλησε για την κατάσταση του Κασίγιας, εκτιμώντας ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 38χρονος γκολκίπερ. «Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με στεφανιαίο στεντ. Είναι αδύνατον, πόσω μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Ο Ίκερ θα κάνει μια κανονική ζωή, αλλά δεν θα παίξει ξανά επαγγελματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κορμπαλάν. Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, ο Κασίγιας κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης «παγώνοντας» όλους όσοι παρακολούθησαν το περιστατικό. Ο Ισπανός γκολκίπερ μετά τα όσα βίωσε έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο. Ο Κασίγιας μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter συγκεκριμένα έγραψε: «Όλα υπό έλεγχο εδώ. Μία μεγάλη τρομάρα, αλλά η δύναμη μας παραμένει άθικτη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα μηνύματα και την αγάπη σας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις