Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μαχαιριά στην καρδιά όταν η οικογένειά σου, λέει ότι έπαιξες άσχημα (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μαχαιριά στην καρδιά όταν η οικογένειά σου, λέει ότι έπαιξες άσχημα (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το τηλέφωνο που τού έκανε ο Θανάσης, μετά την ήττα των Μπακς από τους Σέλτικς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι άμυνες των Χόρφορντ και Μόρις έβγαλαν εκτός ρυθμού τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι έτσι οι Σέλτικς επικράτησαν με 112-90 εκτός έδρας κι έκαναν το 1-0 στη σειρά με τους Μπακς.  Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν έξω από τα νερά του στο πρώτο δωδεκάλεπτο του αγώνα με τους Σέλτικς, εκεί όπου η πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων είχε ως αποτέλεσμα ο Greek Freak να μην βρει τους χώρους και τις φάσεις που ήθελε. Οι «Κέλτες» έβγαλαν άμυνες, βρήκαν εύκολα το ξεμαρκάριστο σουτ και προηγήθηκαν για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά πόντων όταν ο Καϊρί Ίρβινγκ σκόραρε για το 21-10 στο 9:28.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού για τους ημιτελικούς της Ανατολής με την ομάδα της Βοστώνης και παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια. «Κατάλαβα ότι πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο. Πάντα είμαι σκληρός με τον εαυτό μου. Ο αδερφός μου σχεδόν ποτέ δεν με παίρνει μετά από αγώνες. Αλλά χθες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι πρέπει να παίξω πιο σκληρά, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Και ο κόουτς Μπαντ μου το είπε, ότι πρέπει να είμαι πιο επιθετικός. Και αυτό ακριβώς θα κάνω, θα κάνω το καλύτερο και αυτό που ξέρω.

Πάντα παίζω για την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου, για ανθρώπους που το θέλουν αυτό. Όταν ακούς την οικογένειά σου να σου λέει ότι δεν τα πήγες καλά, είναι σαν μαχαιριά στην καρδιά. Στο τέλος της ημέρας, όμως, είναι η αλήθεια». Όσο για τον προπονητή του; Είπε χαριτολογώντας: «Είναι καλό να έχεις έναν προπονητή με πολλές… προσωπικότητες. Θέλει να είμαστε καλοί, μας αγαπά ως παίκτες, αλλά κυρίως ως ανθρώπους. Είναι καλό να έχεις έναν αυστηρό και στοργικό προπονητή την ίδια στιγμή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις