Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 – 0: Με τέλειο Μέσι στα ημιτελικά του Champions League
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 – 0: Με τέλειο Μέσι στα ημιτελικά του Champions League

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 - 0: Ο Μέσι έκανε πλάκα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, σκοράροντας δύο φορές.

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 – 0: Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League, έχοντας κερδίσει δύο φορές την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά το 1-0 στο “Όλντ Τράφορντ” την περασμένη εβδομάδα με αυτογκόλ του Λουκ Σο η Μπαρτσελόνα ντούμπλαρε τις νίκες της επικρατώντας 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Καμπ Νόου” και με συνολικό σκορ 4-0 πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο παίκτης που έκανε τη μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων αφού χάρισε στην Μπαρτσελόνα αβαντάζ δύο τερμάτων από το πρώτο 20λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κοουτίνιο διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με ασύλληπτο φαλτσαριστό μακρινό σουτ στο 61′.

Η αντίπαλος για την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League θα είναι μία εκ των Πόρτο ή Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να έχουν νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς στην Αγγλία.

Ο Λιονέλ Μέσι, που έφτασε τα 24 γκολ στο Champions League σε 32 ματς κόντρα σε αγγλικές ομάδες, έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πρόκριση της Μπαρτσελόνα.

Και φέτος δείχνει πιο ώριμος σε σχέση με τα τελευταία χρόνια για να οδηγήσει την Μπάρτσα μέχρι το τέλος και το τρόπαιο.

Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι ενδεκάδες 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (71′ Σεμέδο), Πικέ, Λανγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αρτούρ (75′ Βιδάλ), Μέσι, Σουαρες, Κουτίνιο (81′ Ντεμπελέ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Γιανγκ, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (80′ Σάντσες), Μαρσιάλ (65′ Μαρσιάλ), Ράσφορντ (73′ Λουκακού)

Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα highlights 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις