Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουρουμπλής Αμβρόσιος: «Πυρά» και από τον Μουζάλα – Η συνάντηση αυτή μας προσβάλλει όλους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής Αμβρόσιος: «Πυρά» και από τον Μουζάλα – Η συνάντηση αυτή μας προσβάλλει όλους

Κουρουμπλής Αμβρόσιος: Όσο πάει και βαραίνει το κλίμα στο εσωτερικό του κυβερνώνοντος κόμματος

Κουρουμπλής Αμβρόσιος:  Όσο πάει και βαραίνει το κλίμα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, στον απόηχο της συνάντησης που είχε προ ημερών ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο.

Μετά τη σκληρή επίθεση από τον Κώστα Αρβανίτη και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ένας ακόμη συνυποψήφιος του κ. Κουρουμπλή στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, ο Γιάννης Μουζάλας, επέκρινε τον πρώην υπουργό.

Κουρουμπλής Αμβρόσιος: Μια συνάντηση προσβολή στον δημοκρατικό κόσμο

Μιλώντας στο Attica tv (και την εκπομπή «Εμπράκτως») ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υποστήριξε ότι «αυτή η συνάντηση είναι απαράδεκτη».

«Είναι μία συνάντηση προσβολή προς τον δημοκρατικό κόσμο. Δεν ξέρω γιατί και πως του ξέφυγε του κ. Κουρουμπλή. Αυτή η συνάντηση προσβάλει όλους μας, προσβάλλει και τον κ. Κουρουμπλή»!

Ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι το ξεκάθαρο διακύβευμα των προσεχών ευρωεκλογών αποτελεί η ανάσχεση των ακροδεξιών ρευμάτων και η δημιουργία ενός νέου οικονομικού μίγματος στην Ευρώπη που θα επικεντρώνει στο κοινωνικό κράτος.

 

«Η άνοδος της ακροδεξιάς οφείλεται στις πολιτικές λιτότητας που επεβλήθησαν από την Ευρώπη και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ακολουθήθηκαν», σημείωσε χαρακτηριστικά, στρέφοντας ταυτόχρονα τα «πυρά» του προς τον Μάνφρεντ Βέμπερ, υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Κομισιόν, αλλά και στα κόμματα της παραδοσιακής δεξιάς που έχουν υιοθετήσει ακροδεξιά πρακτική και ορολογία, όπως υπογράμμισε.

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «μια καλή συμφωνία»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ως μια «καλή συμφωνία» και εξέφρασε την άποψη ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ αυτής, προκειμένου η συγκεκριμένη διμερής συμφωνία να γίνει κατανοητή στο ευρύ κοινό και σε όσους αντιδρούν σφοδρά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις