Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ρωσία: «Εξόρισαν» ιερέα επειδή η γυναίκα του βγήκε «Μις Αισθησιασμός» σε καλλιστεία
PLUS

Ρωσία: «Εξόρισαν» ιερέα επειδή η γυναίκα του βγήκε «Μις Αισθησιασμός» σε καλλιστεία

Ρωσία: Η εκρηκτική 32χρονη καλλονή δεν θυμίζει σε τίποτα τις συνηθισμένες παπαδιές - Δείτε φωτογραφίες

Ρωσία: Ένας ιερέας στη Ρωσία «εξορίστηκε» από τα μέλη της ενορίας του, και μάλιστα χωρίς να έχει υποπέσει  ο ίδιος σε κανένα παράπτωμα.

Η αιτιολογία πίσω από την άδικη τιμωρία έχει να κάνει με την «εκρηκτική» 32χρονη σύζυγο του ιερέα, η οποία κέρδισε πρόσφατα σε τοπικά καλλιστεία.

 

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Μαγνιτορόσκ με πρωταγωνιστή τον πατέρα Σεργκέι Ζότοφ, στον οποίο απαγόρευσαν να ιερουργεί στον καθεδρικό ναό της πόλης υποχρεώνοντάς τον να λειτουργεί σε ένα απομακρυσμένο χωριό σε απόσταση 70χλμ.

«Πέτρα του σκανδάλου» για τους πιστούς η 32χρονη σύζυγος του ιερέα, Οξάνα Ζότοβα, η οποία αναδείχθηκε «Μις Αισθησιασμός» σε τοπικά καλλιστεία.

 

Οι πιστοί διεμήνυσαν στον Ζότοφ ότι δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στην πόλη μέχρις ότου η γυναίκα του, η οποία είναι ιδιοκτήτρια ινστιτούτου ομορφιάς, «να μετανοήσει».

Ο Ζότοφ δήλωσε ότι η σύζυγός του έχει «κατανοήσει τι πείραξε τους πιστούς», ωστόσο, δεν μετανοεί.

 

Τα μέλη της τοπικής ενορίας πιστοί κατηγορούν την κυρία Ζότοβα ότι επιδεικνύει «αμαρτωλή» συμπεριφορά και ότι διάγει «έκλυτο βίο με βαμμένα χείλη, ροζ φούστες και iPhone», χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τις συνηθισμένες παπαδιές.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις