Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουντουρά – Δανέλλης: “Πολιτικοί συνοδοί πολυτελείας”, λέει ο Καμμένος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουντουρά – Δανέλλης: “Πολιτικοί συνοδοί πολυτελείας”, λέει ο Καμμένος

Κουντουρά - Δανέλλης: Με την υπουργό Τουρισμού ‘Ελενα Κουντουρά και τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Δανέλλη το νέο “κύμα” υποψηφίων για τις κάλπες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Κουντουρά – Δανέλλης: Με ένα σκληρό σχόλιο υποδέχθηκε ο Πάνος Καμμένος την είδηση ότι η Έλενα Κουντουρά, πρώην μορφή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το πολιτικό διαζύγιο του Πάνου Καμμένου με την Έλενα Κουντουρά, λόγω της επιλογής της υπουργού Τουρισμού να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, συζητήθηκε πολύ και προκάλεσε μεγάλη οργή.

Και τι δεν είπε ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας για τη βουλευτή…

Από το γεγονός ότι ο πατέρας της Έλενας Κουντουρά ήταν φιλοχουντικός και είχε συνθέσει τον ύμνο της χούντας μέχρι άλλους βαρείς υπαινιγμούς.

Το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση 12 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος κορύφωσε την κριτική του και χαρακτήρισε την κυρία Κουντουρά αλλά και τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Δανέλλη σαν τους «πρώτους στην ιστορία υποψήφιους ευρωβουλευτές-αποστάτες πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας».

Βαρύς χαρακτηρισμός, τον οποίο ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να απευθύνει και στον Σπύρο Δανέλλη -τον οποίο δεν κατονόμασε όπως άλλωστε και την Έλενα Κουντουρά.

Με το ίδιο τουίτ, ο κ. Καμμένος στόλισε με τον χαρακτηρισμό «πολιτικοί συνοδοί» και τους κυρίους Πέτρο Τατσόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό, με την διευκρίνιση ότι -κατά την άποψη του προέδρου των ΑΝΕΛ- οι δύο πολιτικοί που έχουν συνταχθεί με το κόμμα της ΝΔ δεν είναι πολυτελείας.

Δείτε ακόμη: 

Καμμένος ευρωεκλογές 2019: Πώς ψάχνει υποψηφίους για τους ΑΝΕΛ

Πάνος Καμμένος: Δεν απορρίπτει νέα συνεργασία με Τσίπρα – Πυρά σε Κοτζιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις