Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πάνος Καμμένος: Δεν απορρίπτει νέα συνεργασία με Τσίπρα – Πυρά σε Κοτζιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος: Δεν απορρίπτει νέα συνεργασία με Τσίπρα – Πυρά σε Κοτζιά

Πάνος Καμμένος: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στα «Ακραία Φαινόμενα».

Πάνος Καμμένος: Ο Πάνος Καμμένος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» στον ΣΚΑΪ, όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που μπει στην Βουλή, και διαμορφωθεί ξανά μια κατάσταση όπως αυτή το 2015.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας επί της ουσίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, λέγοντας πως «χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας, καθώς είναι και μια καλή περίοδος αφού η Τουρκία καταρρέει.

Θα πρέπει όμως να υπάρξει ενιαία γραμμή στα εθνικά θέματα».

«Η απάτη του Κοτζιά δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο»

Αναφερόμενος για μια ακόμα φορά στην κόντρα του με τον Νίκο Κοτζιά, ανέφερε πως ο συγκεκριμένος θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

«Τα στοιχεία που προκύπτουν πλέον και από τις απαντήσεις τις κοινοβουλευτικές που στέλνει ο κ. Κατρούγκαλος.

Εδώ μιλάμε για μία απάτη που δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο. Την απάτη την έκανε ο κ. Κοτζιάς. Ο κ. Κοτζιάς έστησε τον διαγωνισμό αυτό. Ο διαγωνισμός στην προκήρυξη του στο φυλλάδιο στην ΕΕ είναι διαφορετικός από αυτόν που υπάρχει στην εφαρμογή της σύμβασης».

Πάνος Καμμένος: «Είμαστε ευρωσκεπτικιστές»

Ερωτηθείς για τις προσεχείς ευρωεκλογές ο κ. Καμμένος είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παρουσιάσουν το ευρωψηφοδέλτιό τους στις 16 Απριλίου και υπογράμμισε ότι ο ίδιος μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ευρωσκεπτικιστές. Είμαστε η εγγύηση για τα εθνικά θέματα – στα οποία δεν κάναμε ποτέ πίσω – και για τα θέματα της Ορθοδοξίας» πρόσθεσε.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία «πατερίτσα του ΣΥΡΙΖΑ» σε πολλά νομοσχέδια.

«Η ΝΔ βρήκε τον ΣΥΡΙΖΑ και της έκανε τη δουλειά γιατί πέρασε πράγματα που η ίδια δεν θα μπορούσε να τα περάσει».

Αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών ο Πάνος Καμμένος τη χαρακτήρισε «προδοτική» και τόνισε ότι εξαιτίας αυτής τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «δεν μπορούν να περάσουν πάνω από τη Λάρισα».

«Δεν είμαστε καθόλου περήφανοι για αυτά που δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις