Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ευκλείδης Τσακαλώτος αποδοκιμασίες: Άγρια “γιούχα” στη Θεσσαλονίκη (vid)
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ευκλείδης Τσακαλώτος αποδοκιμασίες: Άγρια “γιούχα” στη Θεσσαλονίκη (vid)

Ευκλείδης Τσακαλώτος αποδοκιμασίες: Σφοδρές αποδοκιμασίες επιφύλαξαν στον Ευκλείδη Τσακαλώτο πολίτες που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ευκλείδης Τσακαλώτος αποδοκιμασίες: Αποδοκιμασίες άκουσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Θεσσαλονίκη από συγκεντρωθέντες που διαμαρτύρονταν για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι διαδηλωτές είχαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους με αφορμή την ομιλία του Τσακαλώτου στην Θεσσαλονίκη σε ανοιχτή εκδήλωση “για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” στο Ολύμπιον.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα με το wepost.gr μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Μόλις οι διαδηλωτές είδαν τον κ. Τσακαλώτο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν από το χώρο της εκδήλωσης, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «προδότες».

Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο τους εμπόδισαν να πλησιάσουν.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές είχαν επιχειρήσει να «μπουκάρουν» στην εκδήλωση.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Τρολάρει μέσω Facebook

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος τρόλαρε στα σόσιαλ αυτούς όσους λένε ότι τα στελέχη της κυβέρνησης “δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο”.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Προεξοφλεί ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

«Αν η ΝΔ μας κατηγορεί ότι τους αφήνουμε καμένη γη είναι μια αστεία υπόθεση, τους αφήνουμε και αναδιαρθρωμένο χρέος» είπε ο υπουργός Οικονομικών χθες το μεσημέρι σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» σχεδόν προεξοφλώντας ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές.

Απαντώντας στο ερώτημα εάν υπάρχει «ΠΑΣΟΚοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ μετά και την πρόσφατη εκδήλωση στο Γαλάτσι, ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα κόμμα σούπα».

Επανέλαβε ότι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τάσσεται υπέρ της συνεργασίας «κόκκινο-κόκκινο-πράσινο», λέγοντας ότι ακούγοντας τους ομιλητές της «Γέφυρας» δεν διαπίστωσε ότι θέλουν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ. «Έχουν τη δική τους υπόσταση. Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν αριστερά θα κατέβει στις εκλογές».

Σχετικά με τον χρόνο των βουλευτικών εκλογών, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν όταν αποφασίσει ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας ότι, κατά τη γνώμη του ίδιου, «όσο πιο αργά, τόσο πιο καλά. Για εμένα κάθε μήνας που περνάει θα είναι πιο καλά για τον κόσμο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις