Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κωνσταντίνος Γιαλούρης: Ο “Δαναός” εξαπατούσε ακόμα και πολίτες – Οι “φιλανθρωπίες” στον Πειραιά
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Κωνσταντίνος Γιαλούρης: Ο “Δαναός” εξαπατούσε ακόμα και πολίτες – Οι “φιλανθρωπίες” στον Πειραιά

Κωνσταντίνος Γιαλούρης: Νέα στοιχεία για τον "Δαναό", που έκανε άνετος καριέρα όσο... τον αναζητούσε η ΕΛΑΣ.

Κωνσταντίνος Γιαλούρης: Μετανιωμένος φαίνεται πως είναι ο 45χρονος τραγουδιστής – δημοσιογράφος – παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Γιαλούρης «Δαναός», αφού διαμέσου της συνηγόρου του, Γιάννας Παναγοπούλου, λέει πως σκεφτόταν πάντα τις εκκρεμότητες του με την δικαιοσύνη και πως… θα ήθελε πολύ να τις είχε λύσει.

Παρόλο που ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης, άλλαξε μόνο το επώνυμο του χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό «Δαναός» το οποίο έξυπνα είχε σκεφτεί, δεν περίμενε ποτέ ότι θα πιανόταν από τις Αρχές σε ένα τυπικό έλεγχο.

Όπως αναφέρει η δικηγόρος του 45χρονου παρουσιαστή Γιάννα Παναγοπούλου ο ίδιος ήθελε να αντιμετωπίσει τις νομικές του εκκρεμότητες αλλά δεν μπορούσε λόγω του ότι δεν είχε δελτίο ταυτότητας και δεν μπορούσε να υπογράψει κανένα χαρτί.

«Δεν μπόρεσε δυστυχώς να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του με την Δικαιοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που τον απασχολούσε να λυθεί. Ήταν ένα θέμα το οποίο τον βασάνιζε και τον στεναχωρούσε αλλά δεν μπορούσε να εξουσιοδοτήσει κάποιον δικηγόρο καθώς το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας κρατούνταν στην φυλακή και δεν είχε την δυνατότητα να υπογράψει κάποιο έγγραφο με τα πραγματικά του στοιχεία», είπε.

Πλέον ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα και βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης που εμπιστεύεται.

«Βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης έχει εμπιστοσύνη και θέλει να τακτοποιήσει κάθε νομική εκκρεμότητα που έχει ώστε να συνεχίσει και αυτός την ζωή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 17χρονια δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κάτι. Γιατί αν είχε κάνει κάτι το μεμπτό και επιλήψιμο οι Αρχές θα τον είχαν εντοπίσει και θα τον είχαν συλλάβει.

Ο άνθρωπος αυτός παρά το γεγονός ότι είχε μια παρελθούσα εκκρεμότητα δεν κρύφτηκε και δεν ενόχλησε και κατάφερε να γίνει γνωστός από τα ΜΜΕ ενώ είχε και μια επαγγελματική δραστηριότητα. Βρίσκετε σε μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά από την άλλη είναι λυτρωμένος γιατί η διαδικασία αυτή είναι κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει. Είναι μια πραγματικότητα που έπρεπε να αντιμετωπίσει είναι σε μια ώριμη ηλικία και θεωρεί ότι πρέπει να τακτοποιήσει κάθε σκοτεινό κομμάτι της ζωή του» ανέφερε η συνήγορος του.

Κωνσταντίνος Γιαλούρης: Δημοτικός σύμβουλος αποκαλύπτει πώς έπεσε θύμα

Τι λέει στο protothema.gr ο Τρύφωνας Μπουγάς δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας και θύμα του παρουσιαστή αφού κατάφερε και του πήρε 1400 ευρώ.

Σύμφωνα με τον 60χρονο άντρα, ο Κωνσταντίνος «Δαναός» πριν από ένα χρόνο μπήκε κλαίγοντας στο κατάστημα της κόρη του στην Καλλιθέα και τον έπεισε ότι ήταν θύμα κλοπής στον ηλεκτρικό σταθμό της περιοχής.

«Ήταν Μάιος μήνας πέρσι, όταν ξαφνικά μπήκε μέσα στο γραφείο τελετών της κόρης μου με την επωνυμία «Μπουγάς» ένας τύπος αγχωμένος με μια κάμερα στο χέρι.

Ήταν μεσημέρι και αρχίζει να χτυπιέται και να κλαίει, φωνάζοντας -Έχω πάθει σοκ, ήρθα από την Θεσσαλονίκη για να εργαστώ σε κανάλι και μπαίνοντας στον ηλεκτρικό μου έκλεψαν τα χρήματα. Σας παρακαλώ πολύ  πρέπει να πάω στο κανάλι και δεν έχω χρήματα, αν θέλετε πάρτε την κάμερα μου και δώστε μου 400 ευρώ, ανέφερε.

Ήταν πανικόβλητος. Τον κοιτάζω και του απαντάω,  -Ρε αγόρι μου, δημοσιογράφος είσαι, κάθισε, ηρέμησε και θα δούμε τι θα γίνει. Αυτός συνέχιζε και έκλαιγε, και τραβούσε και τα μαλλιά του. Του λέω -Μην στεναχωριέσαι και πάθεις και τίποτα, πάρε τα 400 ευρώ, πάρε και την κάμερα σου και όταν έχεις μου τα φέρνεις, φαίνεσαι άνθρωπος καθαρός, δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε ανυποψίαστος ο κ. Τρύφωνας.

Όμως ο πονηρός 45χρονος πρέπει να είχε και συνεργάτες καθώς όταν έφυγε από το κατάστημα μετά από λίγη ώρα χτύπησε το τηλέφωνο του θύματος καλώντας τον από την Θεσσαλονίκη. Εκείνος απόρησε και το σήκωσε και αμέσως μια γυναίκα τον ευχαριστούσε για το καλό που έκανε στον γιο της.

«Αφού έφυγε, μετά από τρία τέταρτα χτυπάει το κινητό μου, γιατί του το είχα δώσει, ήταν ένας αριθμός από την Θεσσαλονίκη. Ακούω μια γυναικεία φωνή να μου λέει, -σας ευχαριστώ πολύ, είμαι η μαμά του Δαναού.

Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό που κάνατε στο παιδί μου είστε πολύ καλός. Και που κατέβηκε στην Αθήνα μέσα στους λύκους  και τον έκλεψαν στην Καλλιθέα και θέλει να δώσει προκαταβολή στο κανάλι για την εκπομπή του και ντρεπόταν να σας το πει χρειαζόταν 1.400ευρώ και είναι νηστικός δεν έχει να φάει. Εγώ πείστηκα και λυπήθηκα και της είπα της γυναίκας να του πει να έρθει πίσω. Με ευχαρίστησε η γυναίκα και πριν κλείσει μου είπε πως είμαι καλός άνθρωπος και αν θα μπορούσα να του δανείσω άλλα 1000 ευρώ και εκείνη θα μου τα στείλει και θα είναι υπόχρεη», ανέφερε το θύμα.

Στην συνέχεια αφού επέστρεψε στο κατάστημα, ο «Δαναός» πήρε τα υπόλοιπα 1000 ευρώ και είπε πως η μητέρα του είναι η Μις Υφήλιος του 1964 Κορίνα Τσοπέη και πως με την πρώτη ευκαιρία θα του επιστρέψει τα χρήματα.

«Μετά από λίγο ήρθε, του παρήγγειλα τέσσερα σουβλάκια και έφαγε τα τρία τα έτρωγε λίγο λαίμαργα. Τότε μου είπε πως η μάνα του είναι η Κορίνα Τσοπέη η μιας Υφήλιος του 1964. Ξαφνικά τον βλέπω στο Facebook σε κάτι κρεβάτια πάνω γυμνό από την μέση και πάνω και λέω αμάν να τος, γιατί είχε εξαφανιστεί. Του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε -αχ πόσο σε αγαπώ και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ και σύντομα θα σου δώσω τα χρήματα. Στην συνέχεια ανέβαζε φωτογραφίες από κρουαζιέρες και πλούσια νησιά ενώ ανέβασε και κάτι ψευτοσυνεντεύξεις. Και ξαφνικά πριν από δυο μέρες είδα στην τηλεόραση το πρόσωπο του παρόλο που είχαν το είχαν κρυμμένο εγώ τον κατάλαβα. Κατάφερε να με εξαπατήσει» υπογράμμισε ο κ. Τρύφωνας.

Κωνσταντίνος Γιαλούρης: Είναι επικίνδυνος, λέει συγγενής του

Κωνσταντίνος Γιαλούρης: Και η χήρα Μπάρκουλη “έπεσε” από τα σύννεφα

Κωνσταντίνος Γιαλούρης: Ανάρτηση πολίτη στο Facebook

Χθες και όταν έγινε γνωστή η απίστευτη υπόθεση, ένας άλλος άντρας εξήγησε πώς κατάφερε να μην πέσει στα δίχτυα του τραγουδιστή φυγά και αποκάλυψε επίσης ένα απίστευτο συμβάν με ψεύτικες φιλανθρωπίες που οργάνωνε στο λιμάνι του Πειραιά.

Η ανάρτηση:

«Θα σας πω κάτι και πραγματικά γελάω. Καθώς έβλεπα το δελτίο απόψε σε διάφορα κανάλια. Έπαιξε ένα θέμα με έναν 45 χρόνω φυγά κρατούμενο από της φυλακές Αλικαρνασσού. Παρόλη το φίλτρο στα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Από το σωματότυπο κατάλαβα ποιος είναι. Τον λένε Κ.Δ. Τον είχα γνωρίσει πριν 3 χρόνια μέσα από εδώ. Μου έστειλε αίτημα φιλίας. Και μετά από καιρό μου έκανε πρόταση για δουλειά στο νεοσύστατο δημοσιογραφικό σάιτ του. Στον Πειραιά όπου διέμενε κιόλας. Πήγα στο ραντεβού αμέσως κατάλαβα ότι κάτι τρέχει με αυτόν. Όπως μου έλεγε το προαίσθημα μου είπα όχι χωρίς δεύτερη σκέψη. Παρόλο που αμέσως μετά με πρόσβαλε άσχημα.

Επειδή του είπα όχι. Μετά από λίγο καιρό έκανε ψεύτικες φιλανθρωπίες στο λιμάνι του Πειραιά διανέμοντας κάθε Παρασκευή Σάββατο Κυριακή αν θυμάμαι καλά φαγητό. Το έβλεπα από εδώ το Facebook επειδή ήθελα να σιγουρευτώ ότι όντως είναι λαμόγιο. Βάζω έναν άνθρωπο να του στείλει ότι έχει ανάγκη από βοήθεια όχι απλά του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα, τον έβρισε. Μετά τον έπιασα και εγώ και έγινε ένας άγριος καυγάς. Με απείλησε ότι θα σε φτιάξω εγώ αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως. Μετά τον έβλεπα σε διάφορες εκπομπές να παριστάνει τον μέγα δημοσιογράφο και ευεργέτη. Ο συγκεκριμένος όπως λένε τα δελτία όντως ήταν προφεσόρ στην απάτη. Το όνομα που συστήθηκε σε εμένα και σε πολλούς Κ. Δ. ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΆΛΗ», έγραψε ο άνδρας στο Facebook.

Δείτε ακόμη: 

Τραγουδιστής – δραπέτης: Τον έψαχνε η ΕΛΑΣ 17 χρόνια κι αυτός έκανε… καριέρα σε πίστες και στούντιο

Τραγουδιστής – δραπέτης: Είναι επικίνδυνος, λέει στενό συγγενικό του πρόσωπο (vid)

Δαναός: Ο τραγουδιστής – δραπέτης ξεκαθαρίζει γιατί δεν επέστρεψε στη φυλακή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις