Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία Μακρή: Δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής η Βικτώρια Καρύδα
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μακρή: Δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής η Βικτώρια Καρύδα

Δολοφονία Μακρή: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 31χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Δολοφονία Μακρή: Πολιτικώς ενάγουσα δια του συνηγόρου της κ. Χαράλαμπου Λυκούδη θα δηλώσει η Βικτώρια Καρύδα, στη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Το σχετικό αίτημα παράστασης πολιτικής αγωγής αναμένεται να καταθέσει στην εισαγγελία ο κ. Λυκούδης.

Το μοντέλο είχε δηλώσει ικανοποίηση από τη σύλληψη του Βούλγαρου από τις Αρχές και μάλιστα είχε δηλώσει ότι “του εύχομαι τα χειρότερα”.

Ο 31χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στη Βούλα, τον περασμένο Οκτώβριο κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο Βούλγαρος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή με το θύμα, τον Ελληνοαυατραλό Γιάννη Μακρή.

Δολοφονία Μακρή: «Δεν είμαι ο άνθρωπος στο βίντεο»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός υποστηρίζει πως δεν γνώριζε καν τον τον Γιάννη Μακρή, ενώ αρνείται πως είναι αυτός που έχει καταγραφεί από τις κάμερες έξω από το σπίτι του επιχειρηματία να τον πυροβολεί τέσσερις φορές. Όπως φέρεται να ανέφερε στη δικαστική λειτουργό, ο δράστης που έχει καταγραφεί δεν έχει τον ίδιο σωματότυπο με αυτόν.

«Εγώ είμαι μεγαλόσωμος, ενώ ο άνθρωπος που φαίνεται στο βίντεο είναι αδύνατος. Φοράω ρούχα σε μεγάλα μεγέθη ΧΧL», υποστήριξε.

Ο κατηγορούμενος, αιτιολόγησε την άφιξή του στην Αθήνα, λέγοντας πως του αρέσει η Ελλάδα για διακοπές, ενώ συμπλήρωσε πως θέλει να ανοίξει επιχείρηση στη χώρα μας.

«Έχω ήδη δύο επιχειρήσεις στον Καναδά, η μία ασχολείται με tatoo, οι οποίες μου παρέχουν οικονομικά οφέλη», φέρεται να είπε.

Γιατί άλλαξε τρία αυτοκίνητα ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή

Κατά τη διάρκεια της απολογίας η ανακρίτρια φέρεται να τον ρώτησε τον λόγο που άλλαξε τρία αυτοκίνητα μέχρι τη δολοφονία Μακρή και εκείνος, αφού τόνισε πως τα οχήματα τα είχε νοικιάσει με το όνομά του, υποστήριξε ότι το πρώτο το άλλαξε γιατί ήταν μικρό «και δεν με χωρούσε» και ότι το δεύτερο «μου το έσπασαν, ενώ το είχα παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενα στη Γλυφάδα και μου πήραν κι όλα τα προσωπικά έγγραφα που είχα μέσα».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με κατάθεση φίλου του Μακρή, λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία και ενώ ήταν με τον επιχειρηματία στην Γλυφάδα, εκείνος του είχε δείξει δύο άντρες αναφέροντας πως το κοιτούσαν επίμονα. Ο μάρτυρας υποστηρίζει πως ο έναν από τους δύο ήταν ο κατηγορούμενος.

Δολοφονία Μακρή: Αποχώρησε ο συνήγορος του Βούλγαρου στα ξαφνικά

Όλα ανατράπηκαν λίγο πριν περάσει το κατώφλι του ανακριτή ο 30χρονος Βούλγαρος. Σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο συνήγορος του φερόμενου ως δράστη, Απόστολος Λύτρας, αποχώρησε από την υπεράσπισή του.

Τελικά, την υπεράσπιση ανέλαβε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις