Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Κάβουρα – Αγγελική Ηλιάδη: Η ηθοποιός σπάει τη σιωπή της για τον Σάββα Γκέντσογλου (vid)
LIFESTYLE

Βίκυ Κάβουρα – Αγγελική Ηλιάδη: Η ηθοποιός σπάει τη σιωπή της για τον Σάββα Γκέντσογλου (vid)

Βίκυ Κάβουρα - Αγγελική Ηλιάδη: Οι φήμες για παράλληλη σχέση Κάβουρα - Γκέντσογλου είχαν φουντώσει, με την Ηλιάδη να αφήνει αιχμές.

Βίκυ Κάβουρα – Αγγελική Ηλιάδη: Την σιωπή της έσπασε η Βίκυ Κάβουρα μετά τα σχόλια που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ ξεκαθάρισε πως με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες.

Μάλιστα σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν διάβασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα, απάντησε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση».

Ο ποδοσφαιριστής απάντησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», λέγοντας χαρακτηριστικά «Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική».

«Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ότι θέλει η Αγγελική», δήλωσε.

Βίκυ Κάβουρα – Αγγελική Ηλιάδη: Η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει

Η Βίκυ Κάβουρα έδωσε την απάντησή της στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», λέγοντας πως δεν θέλει μπλέξει σε καταστάσεις που εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.

«Aν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω σε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω πως είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άνδρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δεν θα πλήγωνα καμία. Με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή».

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις