Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυριάκος Μητσοτάκης Ήφαιστος Λήμνου: Σουτάκια και αστεία με τους παίκτες (pics-vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης Ήφαιστος Λήμνου: Σουτάκια και αστεία με τους παίκτες (pics-vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης Ήφαιστος Λήμνου: Με αφορμή την παρουσία του στη Λήμνο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφτηκε το κλειστό 'Νίκος Σαμαράς'.

Κυριάκος Μητσοτάκης Ήφαιστος Λήμνου: Το κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Λήμνο, προκειμένου να παρακολουθήσει προπόνηση του Ηφαίστου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, που συνοδευόταν από βουλευτές του κόμματος και από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, εξέφρασε την αξιοζήλευτη πορεία που έχει κάνει ο Ηφαιστος σε μικρό χρονικό διάστημα.

Μιλώντας με τους παίκτες, αστειεύτηκε με το ύψος τους, ενώ αν και απέρριψε την πρόκληση για μια… κόντρα, έκανε «προπόνηση» στις βολές.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, Παντελής Μπούμπουρας, ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Μπούμπουρας και ο αδελφός του Βασίλης, υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο «σπίτι» της ομάδας, τον ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και είχαν την ευκαιρία να τον ενημερώσουν για θέματα που αφορούν τον τομέα αθλητισμού του νησιού και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γνώρισε από κοντά το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Ηφαίστου Λήμνου όπου τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ενώ έριξε και μερικά σουτάκια.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις