Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέλιος Γεωργιάδης: Ο ηθοποιός του “Τατουάζ”, σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική
LIFESTYLE

Στέλιος Γεωργιάδης: Ο ηθοποιός του “Τατουάζ”, σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική

Στέλιος Γεωργιάδης: Στην εντατική βρίσκεται ο ηθοποιός Στέλιος Γεωργιάδης της καθημερινής σειράς του Alpha «To τατουάζ» μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Στέλιος Γεωργιάδης: Στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το τατουάζ».

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που έγινε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον οποίο χειρίζεται φιλικό του πρόσωπο, ο ίδιος ζητάει τις προσευχές μας.

Ο λόγος για τον Στέλιο Γεωργιάδη, στο προφίλ του οποίου γράφτηκε το εξής:

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του», γράφτηκε στο προφίλ του.

Κάτω από την ανάρτηση υπάρχουν δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητός στην Κύπρο, ενώ έκανε guest εμφανίσεις και στο «Τατουάζ», πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα με το dailystarscy, χειρουργήθηκε δύο φορές, λόγω ξαφνικής μόλυνσης που υπέστη σε παλιά εγχείρηση.

Ο Κύπριος ηθοποιός, Στέλιος Γεωργιάδης είχε συμμετάσχει σε διάφορες σειρές της Κύπρου, με τελευταία το «Τατουάζ», ενώ παράλληλα εργάζεται και ως κομμωτής.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο που εργάζεται και ως κομμωτής και έχει άριστες σχέσεις με όλους και όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο, όπως αναφέρει το ilovestyle.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν ήμαστε στον Άγιο Δομήνικο…😉😉😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Georgiades (@steliosgeorgiades) στις

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χρυσα μου ενα ομορφο ταξιδι εφτασε στο τελος του.Οτι και να πω θα ειναι λιγο για σενα.Ηταν μεγαλη μου τιμη που σε γνωρισα και δουλεψα με εναν τοσο υπεροχο ανθρωπο.Δεν θα ξεχασω ποτε τα πρωινα μας Δευτεροτριτοτεταρτα.Θα μου λειψουν πολυ οι κουβεντες μας ομως νιωθω οτι κερδισα μια παντοτινη φιλη και αυτο με κανει πολυ περηφανο.Σου ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου και παντα να χαμογελας σου παει πολυ.Ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναδουλεψουμε μαζι.Σε αγαπω πολυ.Καλη ανταμωση “πρωταγωνιστρια”…ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Georgiades (@steliosgeorgiades) στις

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις