Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πόσα παίρνει ο Γκλέτσος για το Τατουάζ; Απαντά ο ίδιος, χωρίς περιστροφές (vid)
LIFESTYLE

Πόσα παίρνει ο Γκλέτσος για το Τατουάζ; Απαντά ο ίδιος, χωρίς περιστροφές (vid)

Οι εποχές που οι ηθοποιοί έπαιρναν ένα κάρο χρήματα για την να παίξουν σε σίριαλ, έφυγαν και μάλλον δεν θα επιστρέψουν ποτέ Ο Απόστολος Γκλέτσος, όμως, θέλησε να μιλήσει με πραγματικά νούμερα. Μιλώντας στην Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε αφενός για τις απολαβές της χρυσής εποχής της τηλεόρασης αλλά και για το […]

Απόστολος-Γκλέτσος-1.jpg

Οι εποχές που οι ηθοποιοί έπαιρναν ένα κάρο χρήματα για την να παίξουν σε σίριαλ, έφυγαν και μάλλον δεν θα επιστρέψουν ποτέ

Ο Απόστολος Γκλέτσος, όμως, θέλησε να μιλήσει με πραγματικά νούμερα.

Μιλώντας στην Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε αφενός για τις απολαβές της χρυσής εποχής της τηλεόρασης αλλά και για το σήμερα, για τα χρήματα που παίρνει από το Τατουάζ, το πετυχημένο σίριαλ του Alpha όπου συμμετέχει.

Πρόκειται για χρήματα, τα οποία σημειωτέων, δεν εισπράττει, πηγαίνουν κατευθείαν σε ίδρυμα που έχει επιλέξει.

«Όταν έπαιρνα εκείνα τα λεφτά, τα οποία ντρέπομαι να πω, με φόβισε. Τώρα πεινάει το σύστημα. Βλέπω φίλους και συναδέλφους που έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και δουλεύουν για το τίποτα.

Τώρα τα λεφτά, μπορεί να μην τα παίρνω, αλλά ξέρω πόσα είναι, είναι για γέλια. Να δουλεύεις σε καθημερινό και να παίρνεις 1000 ευρώ το μήνα.

Όταν λέμε να δουλεύεις, να κάνεις… κουπί γιατί το καθημερινό δεν βγαίνει έτσι, είναι κουπί και να παίρνεις 1000 ευρώ το μήνα. Κάποτε αυτά ήταν για να πάω να πω μια ατάκα», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις