Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 3 Κουτσόπουλος: Μιμήθηκε τον Παπανδρέου και έγινε το απόλυτο viral
LIFESTYLE

MasterChef 3 Κουτσόπουλος: Μιμήθηκε τον Παπανδρέου και έγινε το απόλυτο viral

MasterChef 3 Κουτσόπουλος: Ο κούκλος σεφ, "έπαθε" Ανδρέα Παπανδρέου και οι χρήστες του Twitter τρελάθηκαν!

MasterChef 3 Κουτσόπουλος: Είσοδο, αλά Ανδρέα Παπανδρέου έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατά την διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef 3.

Συγκεκριμένα , οι παίκτες του MasterChef έχουν ως αποστολή να δημιουργήσουν ένα μενού 3 διαφορετικών επιλογών για μέλη του πληρώματος καμπίνας της Aegean και της Olympic Air.

Τόσο οι παίκτες όσο και οι κριτές βρέθηκαν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την δοκιμασία.

Όπως ήταν φυσικό, η άφιξη των κριτών δεν θα μπορούσε να είναι απλή, καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης εμφανίστηκαν μέσα από ένα αεροπλάνο.

Η πιο επική είσοδος βέβαια ήταν αυτή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος αποφάσισε να μιμηθεί τον τρόπο που βγήκε ο Ανδρέας Παπανδρέου από το αεροπλάνο το 1988.

Ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος επέστρεφε από το Λονδίνο, όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο νοσοκομείο του Χέρφιλντ.

Τότε, ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε εμφανιστεί στην κορυφή της σκάλας, χαιρέτησε το πλήθος και ύστερα με ένα νεύμα του χεριού του, κάλεσε κοντά του τη Δήμητρα Λιάνη.

Έτσι, λοιπόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μία παρόμοια είσοδο, κάνοντας νεύμα στους… υπόλοιπους κριτές, Κοντιζά και Ιωαννίδη.

Το… πραγματικό νεύμα

Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες τον καταχειροκρότησαν, ενώ στο Twitter οι χρήστες του διαδικτύου έκαναν πάρτι.

Την εντυπωσιακή άφιξη σχολίασε και ο ίδιος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μέσω Twitter γράφοντας…«Όπως τότε που απλώναμε την μπουγάδα και έβγαινε ο ”ήλιος του” και την στέγνωνε σε ένα τέταρτο. (κλεμμένο από φίλο, αμετανόητο,του παλιού ορθόδοξου)».

https://twitter.com/Eva2G/status/1108451256513847296?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1108451256513847296&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fnews%2F486547%2Fmasterchef-3-theos-koytsopoylos-ekane-neyma-ala-andreas-papandreoy-kai-egine-apolyto

https://twitter.com/xionoplikti/status/1108445100579926016?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1108445100579926016&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fnews%2F486547%2Fmasterchef-3-theos-koytsopoylos-ekane-neyma-ala-andreas-papandreoy-kai-egine-apolyto

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απαγγέλει Χατζηφραγκέτα και σπάει το Internet 

Φέτος, ομολογουμένως ο αγαπημένος μας κριτής είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στο πρόσφατο επεισόδιο ο Κουτσόπουλος επέλεξε να… απαγγείλει Χατζηφραγκέτα (Βαγγέλης Χατζηγιάννης – Πάνος Φραγκιαδάκης)!

Συγκεκριμένα, άρχισε να λέει και όχι να τραγουδάει το «Καλοκαιρινό» του αγαπημένου συγκροτήματος της νεολαίας, κατά την διάρκεια μιας δοκιμασίας των παικτών.

Μάλιστα, στη συνέχεια ανέβασε στο Twitter του, τους στίχους από το πιο γνωστό τραγούδι των Χατζηφραγκέτα «Για λόγους ταξικούς», με μια φωτογραφία του Μαρξ.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απορρίπτω τον χαρακτηρισμό… σύμβολο του σεξ

Ο σεφ πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και απάντησε μεταξύ άλλων με χιούμορ για τον χαρακτηρισμό… σύμβολο του σεξ!

«Για να δηλώνεις ή να σε χαρακτηρίζουν “αντιστάρ”, πρέπει, για κάποιο λόγο, να θεωρείσαι και “σταρ”. Δεν νιώθω έτσι, προφανώς.

Κι έτσι λέω να απορρίψω τον όρο. Μέσα στο “MasterChef” είμαστε τρεις μάγειρες, τους οποίους, για κάποιο λόγο, μας επέλεξαν, περνάμε καλά, και μάλλον γι’ αυτό τον λόγο έχει και το παιχνίδι ανταπόκριση».

Ούτε sex symbol είστε; Είχαμε κι ένα opinion τις προάλλες στο «Down Town», για το αν είστε, πράγματι, σύμβολο του σεξ…

Άλλο φιάσκο κι αυτό! Ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς, είναι κολακευτικό, αλλά τους απορρίπτω ευγενικά γιατί δεν νιώθω έτσι. Δεν μπορώ να εξυπηρετήσω αυτούς τους «ρόλους». Είναι και θέμα DNA. Το να το γράφατε για τον κύριο Γεωργούλη, να το καταλάβω…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις