Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 3: Το “Κρατς” κερδίζει τις εντυπώσεις
LIFESTYLE

Master Chef 3: Το “Κρατς” κερδίζει τις εντυπώσεις

Στο Master Chef 3 καθημερινά οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη ραγδαία με το διαδίκτυο να έχει ήδη βρει το νικητή.  Το Master Chef μας κρατάει διαρκώς σε αγωνία με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και τις ίντρικες να πρωταγωνιστούν. Την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ζουν μέσα στην ίντριγκα και τα σχόλια για τους […]

Master Chef 3

Στο Master Chef 3 καθημερινά οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη ραγδαία με το διαδίκτυο να έχει ήδη βρει το νικητή. 

Το Master Chef μας κρατάει διαρκώς σε αγωνία με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και τις ίντρικες να πρωταγωνιστούν.

Την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ζουν μέσα στην ίντριγκα και τα σχόλια για τους άλλους, ο Χρήστος Μπάρκας αθόρυβος προκαλεί πανικό με τις μαγειρικές του ικανότητες.

Αφού έγινε ο κακός χαμός στην κόκκινη ομάδα με τον Χαράλαμπο να υποστηρίζει ότι οι συμπαίκτες του είναι πιο αδύναμοι μαγειρικά από εκείνον και την Γιάννα να γίνεται έξαλλη, ήρθε η ώρα της διεκδίκησης της ασυλίας.

Master Chef: Η ώρα της ασυλίας

Οι παίκτες, εκτός από την Κωνσταντίνα που η Γιάννα ως αρχηγός την έβγαλε υποψήφια, κλήθηκαν αρχικά να καθαρίσουν ένα κουνέλι. Χρήστος, Μαρία και Ιωάννα έκαναν την καλύτερη προσπάθεια και πέρασαν στον επόμενο γύρο όπου έπρεπε να το μαγειρέψουν.

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους και μέσα σε 35 λεπτά ετοίμασαν πιάτο με βασικό υλικό το κουνέλι. Ο Χρήστος πήγε στους κριτές ένα γρήγορο στιφάδο με πουρέ κολοκύθας. Οι κριτές δοκίμασαν και ενθουσιάστηκαν. Με συνοπτικές διαδικασίες αυτός που κέρδισε την ασυλία για την επόμενη δοκιμασία αποχώρησης ήταν ο Χρήστος.

«Αυτό που έχεις φτιάξει είναι πεντανόστιμο» του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προτρέποντας την Ιωάννα και τη Μαρίνα δοκιμάσουν.

Οπως είπε η Ιωάννα, «δεν τον ακούς πουθενά και πάει μπροστά και κάνει μπαμ».

Το Twitter αποθεώνει το Χρήστο

Το Twitter παρακολουθεί πιστά τους μαγειρικούς θριάμβους του Χρήστου και τον αποθέωνε τόσο μαγειρικά, όσο και σαν χαρακτήρα.

Οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου και φαν του ριάλιτι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη, τον «Κρατς» ή τον «Κλαρκ Κεντ» όπως τον λένε, και τον θέλουν για νικητή του MasterChef 3.

Κωνσταντίνα και Πάνος Ιωαννίδης

Στο ίδιο επεισόδιο που η Γιάννα είχε δώσει ως πρώτη υποψήφια την Κωνσταντίνα, με μία ροή κατηγοριών και δικαιολογιών κι από τις δύο πλευρές. Ο Πάνος Ιωαννίδης της τα “έχωσε” με το γάντι.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε ότι ένας μάγειρας που δεν κάθεται και ψάχνει συνεχώς κάτι να κάνει στην κουζίνα προκειμένου να βοηθήσει τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις