Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Τάσσιος απειλές: Το τηλεφώνημα που του στοίχισε την καριέρα του (vid)
LIFESTYLE

Γιάννης Τάσσιος απειλές: Το τηλεφώνημα που του στοίχισε την καριέρα του (vid)

Γιάννης Τάσσιος απειλές: Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός με την επιτυχία «Ούτε στον εχθρό μου» εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Γιάννης Τάσσιος απειλές: Για το απειλητικό τηλεφώνημα που τον συγκλόνισε και για την μάχη του με την κατάθλιψη μίλησε ο τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος.

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός με την επιτυχία «Ούτε στον εχθρό μου» εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τάσσιος αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη το απειλητικό τηλεφώνημα που ουσιαστικά του στοίχισε την καριέρα του.

«’Η εξαφανίζεσαι από τις πίστες της Αθήνας, ή σε σκοτώνουμε», του είπαν από την άλλη άκρη της γραμμής σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τάσσιος ανέφερε πως από αυτό το τηλεφώνημα όχι μόνο τον έκανε να εξαφανιστεί από τα νυχτερινά μαγαζιά την περίοδο που μεσουρανούσε, αλλά και να πάθει κατάθλιψη.

«Η νύχτα έχει άγραφους νόμους και δεν μπορείς να μιλήσεις. Αν σου συμβεί κάτι, όπως σε εμένα, πρέπει να το κρατήσεις μέσα μου. Όταν έκανα μια μεγάλη επιτυχία, είχα πάρα πολλές προτάσεις και κάποια στιγμή με πήρε κάποιος τηλέφωνο και μου είπε “αν δεν έρθεις εδώ, δεν θα πας πουθενά”.

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Τρομοκρατήθηκα. Το θέμα δεν ήταν να αποσυρθώ γενικά, ήταν να αποσυρθώ από την Αθήνα. Αν μιλούσα θα το πλήρωνα με τη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα αυτού του τηλεφωνήματος, λέγοντας πως έπαθε κατάθλιψη που τον οδήγησε στο να μην μπορεί να βγει ούτε έξω από το σπίτι του.

«Χάθηκα εντελώς από παντού, γενικά. Τα πράγματα για μένα ήταν πάρα πολύ άσχημα. Δεν έλεγα τίποτα σε κανέναν από την οικογένειά μου. Ούτε η γυναίκα μου ήξερε κάτι γιατί θα την τρόμαζα. Τα συμφέροντα κάποιου άλλου δεν τα εξυπηρέτησα εγώ και με ανάγκασαν να βγω από τη μέση. Αργότερα όμως το μετάνιωσα. Καλύτερα ας με είχαν σκοτώσει! Τα έβαλα με μένα» ανέφερε.

Ωστόσο παραδέχθηκε πως μετά από πολλά χρόνια μετάνιωσε που εξαφανίστηκε.

Το τραγούδι που τον “καθιέρωσε” στις πίστες: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις