Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάντσεστερ Σίτι – Σάλκε 7 – 0: Διαστημικό σκορ, τρέλα στους δρόμους (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάντσεστερ Σίτι – Σάλκε 7 – 0: Διαστημικό σκορ, τρέλα στους δρόμους (vid)

Μάντσεστερ Σίτι - Σάλκε 7 - 0:  Πρωταγωνιστής των πρωτοπόρων της Premier League ήταν σε ένα ακόμη ματς ο Κουν Αγουέρο.

Μάντσεστερ Σίτι – Σάλκε 7 – 0: Η Μάντσεστερ Σίτι “εξόντωσε” την Σάλκε με 7-0 στην Αγγλία!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε άνετα την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Με τους Αγουέρο, Σανέ και Στέρλινγκ σε μεγάλα κέφια, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με το διαστημικό 7-0 τη Σάλκε στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ» και, σε συνδυασμό με τη νίκη της και στο πρώτο ματς, «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του φετινού Champions League.

 Πρωταγωνιστής των πρωτοπόρων της Premier League ήταν σε ένα ακόμη ματς ο Κουν Αγουέρο.

Ο Αργεντινός βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και το απέδειξε και απέναντι στους «βασιλικούς μπλε», σκοράροντας σε τέσσερα σερί ματς του Champions League για πρώτη φορά στην καριέρα του. Άνοιξε το σκορ στο 35΄ με πέναλτι και στο 38΄ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Με αυτό, μάλιστα, έφτασε τα 11 γκολ στις τελευταίες 7 συμμετοχές του στο Champions League εναντίον γερμανικών ομάδων.

Η Σίτι με τα 22 γκολ μέχρι τώρα στη διοργάνωση, ξεπέρασε την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ξεχωριστή ήταν η βραδιά και για τον Λιρόι Σανέ, ο οποίος απέναντι στην πρώην ομάδα του, με το γκολ που σημείωσε στο 43΄, έφτασε τα 50 σε όλες τις διοργανώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, έκανε το 4-0 στο 57΄, για να πάρει τη σκυτάλη ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 71΄ με το τρίτο του γκολ στην εφετινή διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν και στο 78΄ ο Φοντεν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0, για να έρθει ο Ζεσούς στο 84 να “αποτελειώσει” το ματς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα)

Έντερσον, Γουόκερ, Ντανίλο, Γκιντογκάν, Αγουέρο (64΄ Ζεσούς), Λαπόρτ (72΄ Ντελφ), Λιρόι Σανέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα (64΄ Φόντεν), Ζιντσένκο

ΣΑΛΚΕ (Ντομένικο Τεντέσκο)

Φίρμαν, ΜακΚένι (74΄ Μεντίλ), Σερτάρ, Μπενταλέμπ, Κονοπλιάνκα, Σταμπουλί, Μπουργκστάλερ (79΄ Τόχερτ), Οτσίπκα, Σαλίφ Σανέ, Μπρουμά, Εμπολό (69΄ Σκρζίμπσκι)

Μάντσεστερ Σίτι – Σάλκε: Πανικός από τους οπαδούς της Σάλκε στους δρόμους της πόλης!

Εκπληκτικές εικόνες από τους δρόμους του Μάντσεστερ, όπου οι Γερμανοί έκαναν πορεία προς το γήπεδο.

Η Σάλκε κυνηγάει ένα θαύμα για να συνεχίσει στο Champions League, αλλά αυτό δεν φαίνεται να αγχώνει τους οπαδούς της, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους show στους δρόμους του Μάντσεστερ κατευθυνόμενοι προς το γήπεδο της Σίτι.

https://twitter.com/TheSportsman/status/1105526065852833794?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1105526065852833794&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fchampions-league%2Farticle%2F1334257%2Fmantsester-siti-salke-panikos-apo-toys-opadoys-tis-salke-stoys-dromoys-tis-polis

To απολαυστικό αυτοτρολάρισμα της Σάλκε για τα επτά γκολ 

Την ώρα που η ομάδα περνούσε δύσκολες ώρες στο χορτάρι και κερνούσε φαρμάκι τους 2.700 οπαδούς της που βρέθηκαν στις εξέδρες του “Σίτι οφ Μάντσεστερ”, ο επίσημος λογαριασμός των “βασιλικών μπλε” στο Twitter έπαιρνε 10 με τόνο αφού φρόντιζε να ελαφρύνει το κλίμα με απολαυστικά videos μετά από τα περισσότερα γκολ της αγγλικής ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις