Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Στοιχηματικές προβλέψεις 9/3/2019: Τα προγνωστικά της ημέρας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοιχηματικές προβλέψεις 9/3/2019: Τα προγνωστικά της ημέρας

Στοιχηματικές προβλέψεις 9/3/2019: Ο δρόμος για το ταμείο περνάει από εδώ

Στοιχηματικές προβλέψεις 9/3/2019: Πλούσια δράση στο κουπόνι της ημέρας καθώς περιλαμβάνει αγώνες από όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα. Σήμερα λοιπόν προτείνω τέσσερα σημεία που ελπίζω να μας πληρώσουν.

ΑΕΚ – Παναθηναικός

Το ντέρμπι της Αθήνας τραβά τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου σήμερα. Τα φώτα πέφτουν στο ΟΑΚΑ όπου οι πρωταθλητές υποδέχονται τον επικίνδυνο Παναθηναικό.

Οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη διάθεση τους τον τραυματία Πέτρο Μάνταλο και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά την κακή εμφάνιση στον αγώνα με τον Άρη. Από την άλλη πλευρά τα “μωρά” του Δώνη φαίνονται κουρασμένα και χωρίς ενέργεια.

Για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Μπουζούκης. Ποντάρουμε στην ποιότητα και στην έδρα.

Νίκη της ΑΕΚ σε αποδόσεις που φτάνουν το 1,60 στο διαδίκτυο

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεγκανιές

Στη Μαδρίτη η γηπεδούχος Ατλέτικο αντιμετωπίζει τη Λεγκανιές στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα στη μάχη του τίτλου ενώ αντιμετωπίζει και τη Γιουβέντους μεσοβδόμαδα για τους 16 του Champions League.

Η Λεγκανιές παλεύει για την παραμονή της αλλά εκτός έδρας υποφέρει. Απουσίες δεν υπάρχουν γι αυτό πάμε με το φαβορί.

Άσσος σε απόδοση 1,45

Γουεστ Μπρομ-Ιπσουιτς

Η τέταρτη Γουεστ Μπρομ υποδέχεται την ουραγό της Championship Ίπσουιτς στο Χόθορνς και θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Στο άλλο στρατόπεδο φαίνεται ότι έχουν συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό και σχεδιάζουν τη νέα χρονιά στην πιο κάτω τη τάξη κατηγορία. Αγώνας με μονόπλευρο ενδιαφέρον εδώ.

Άσσος σε απόδοση 1,35

Κιέβο-Μίλαν

Αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί θα διεξαχθεί το βράδυ στη γειτονική μας Ιταλία. Η σχεδόν υποβιβασμένη Κιέβο τίθεται αντιμέτωπη με την ιστορική Μίλαν.

Οι “Ροσονέρι’ θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμα για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Είναι πολλά τα χρόνια που λείπουν από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν. Το ματς δε χρίζει ιδιαίτερης κριτικής.

Διπλό σε απόδοση 1,70

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις