Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μάικλ Τζάκσον παιδιά: Στο “φως” ηχητικό που μιλάει για τη σεξουαλική κακοποίηση
ΚΟΣΜΟΣ

Μάικλ Τζάκσον παιδιά: Στο “φως” ηχητικό που μιλάει για τη σεξουαλική κακοποίηση

Μάικλ Τζάκσον παιδιά: Φρικτές αποκαλύψεις που αλλάζουν την εικόνα που έχουμε για τον βασιλιά της ποπ.

Μάικλ Τζάκσον παιδιά: Με αφορμή το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον όπου ο βασιλιάς της pop κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ο Πιρς Μόργκαν φέρνει στη δημοσιότητα ραδιοφωνική που του είχε δώσει ο αείμνηστος σταρ το 1999, όταν βρισκόταν στο Λονδίνο για τα εγκαίνια του Χάροντς του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ.

Μετά την προβολή του πρώτου μέρους του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», στο οποίο δύο ενήλικοι πλέον άνδρες υποστηρίζουν, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, πως ήταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Μάικλ Τζάκσον όταν ήταν παιδιά, οι New York Times έγραψαν πως πιθανώς το φιλμ αυτό να αλλάξει την εικόνα που έχουμε για τον βασιλιά της ποπ.

Μια πρώτη συνέπεια καταγράφεται πάντως ήδη, σύμφωνα με τους Sunday Times, που γράφουν πως το ραδιοφωνικό δίκτυο BBC Radio 2 δεν θα μεταδίδει πια τραγούδια του.

Αυτό το αρχείο δεν είχε δημοσιοποιηθεί ποτέ έως σήμερα και ακούγεται ο Μάικλ Τζάκσον να λέει ότι “αν δεν ήταν τα παιδιά δεν θα με ενδιέφερε να ζω. Είναι η έμπνευσή μου”.

“Καλύτερα να κόψω τις φλέβες μου παρά να κακοποιήσω ένα παιδί. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο”.

Παραπονιέται για τη μεταχείριση που λαμβάνει από τον Τύπο λέγοντας ότι “είναι σκληροί μαζί μου” στον τρόπο που καλύπτουν το θέμα της σχέσης του με τα μικρά αγόρια.

“Ό,τι κάνω, κάθε τραγούδι που γράφω, προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον μου. Με στεναχωρεί πολύ αυτό” συμπληρώνει.

Το ντοκιμαντέρ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

Σύμφωνα με μαρτυρία της Άντριαν ΜακΜάνους που εργαζόταν στο παρελθόν για τον τραγουδιστή, ήρθαν στο φως πολλές, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Ο Michael Jackson ήταν ένας παιδόφιλος, που κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες παιδιά, καταγράφοντας, μάλιστα τις αρρωστημένες πράξεις του και κρύβοντας το υλικό σε μια μυστική βιβλιοθήκη στο ράντσο της «Neverland».

Ισχυρίζεται ακόμη πως όταν έμπαινε στο δωμάτιό του για να καθαρίσει, έβρισκε συχνά εσώρουχα του Τζάκσον και ανήλικων αγοριών στο τζακούζι.

Eντύπωση της είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα σε πολλά συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη κι άλλα περίεργα αντικείμενα.

O βασιλιάς της ποπ, είχε παντρευτεί μυστικά ένα από τα ανήλικα αγόρια 

Ένα από αυτά, ο James Safechuck. Μιλά στην κάμερα του καναλιού και αποκαλύπτει ότι την εποχή που γυρίζονταν το σποτ μεγάλης εταιρείας αναψυκτικού με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Mickael Jackson, οι δύό τους περνούσαν πολλές ημέρες μαζί και ένα βράδυ ο βασιλιάς της ποπ τον παντρεύτηκε σε μία τελετή που έλαβε χώρα στο υπνοδωμάτιο που κοιμόντουσαν.

Μάλιστα δείχνει στην κάμερα και το διαμαντένιο δαχτυλίδι που του έδωσε εκείνο το βράδυ ο Michael Jackson.

Όπως λέει ο James Safechuck, ο ίδιος βρίσκονταν εκείνο το διάστημα υπό διανοητική και συναισθηματική χειραγώγηση και ένιωθε πραγματικά ερωτευμένος με τον τραγουδιστή.

Περιγράφει τις ημέρες που περνούσαν μαζί και λέει ότι υπήρξαν και άλλα δώρα από τον Mickael Jackson, κυρίως κοσμήματα, τα οποία δείχνει στην κάμερα.

Παραδέχεται επίσης ότι ακόμη και σήμερα νοιώθει κάποιου είδους ενοχή για όλην αυτήν την κατάσταση.

Καθαρίστρια Μάικλ Τζάκσον: Ήταν παιδόφιλος – αρπακτικό και απειλούσε να με σκοτώσει αν μιλούσα

Υπενθυμίζεται ότι η καθαρίστρια που δούλευε στη Neverland, το ράτνσο του Μάικλ Τζάκσον, με νέες της δηλώσεις, απάντησε γιατί δεν είχε μιλήσει τόσο καιρό για τις παιδοφιλικές τάσεις του βασιλιά της ποπ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, απειλούσαν να τη σκοτώσουν εάν αποκάλυπτε δημόσια όσα έβλεπε και αφορούσαν τις καταγγελίες σε βάρος του Τζάκσον για ασέλγεια και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, στην εκπομπή 60 Minutes, για τόσα χρόνια φοβόταν να μιλήσει σχετικά με τα φρικιαστικά πράγματα που έβλεπε.

«Είχε μια πολύ καλή, αλλά και μια άλλη σκοτεινή πλευρά. Μου είχαν πει ότι αν έβγαινα να μιλήσω θα προσελάμβαναν έναν επαγγελματία εκτελεστή για να με βγάλει από τη μέση, να μου κόψει το λαρύγγι, και να πετάξει το πτώμα μου κάπου που δεν θα το έβρισκαν ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά, απαντώντας στους επικριτές που ρωτούν γιατί δεν είχε καταγγείλει νωρίτερα τον Μάικλ Τζάκσον και γιατί το κάνει τώρα.

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος»

Η ΜακΜάνους επί τέσσερα χρόνια είχε την ευθύνη της καθημερινής καθαριότητας του δωματίου του βασιλιά της ποπ. Σε συνέντευξή της στη Daily Mail, «έσπασε» τη σιωπή της και προχώρησε σε αποκαλύψεις «φωτιά».

Ο Μάικλ Τζάκσον απαντά στις κατηγορίες για παιδοφιλία με αποσπάσματα από τη Βίβλο

Το βίντεο γυρίστηκε τον Μάρτιο του 1996, όταν ο διάσημος τραγουδιστής ήταν 37 ετών και ενώ οι φήμες περί παιδοφιλίας οργίαζαν ήδη επί χρόνια. Η αντίδρασή του όταν οι δικηγόροι τον ρωτούν ευθέως αν είναι παιδόφιλος ή όχι, προκαλεί αίσθηση: στριφογυρίζει στη θέση του και χασκογελά νευρικά.

Κατά την τρίωρη κατάθεσή του, ο ίδιος φαίνεται να αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία, παρά το βάρος των καταγγελιών. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή οι δικηγόροι τον ρωτούν ευθέως για τη σχέση του με τον πρωταγωνιστή της ταινίας “Μόνος στο σπίτι” Μακόλεϊ Κάλκιν και άλλα αγόρια -τον Τζόρνταν Τσάντλερ και τον Μπρεντ Μπαρνς-, οι αντιδράσεις του είναι απίστευτα αλλόκοτες.

Αποφεύγει να απαντήσει, χαζογελάει, κουνιέται, κοιτάζει αλλού, χασμουριέται και γενικά είναι αλλού.

Κάποια στιγμή ο Τζάκσον ακούγεται να λέει: «Είμαι μαύρος Αμερικανός, είμαι περήφανος για αυτό και το τιμώ. Δεν ξασπρίζω το δέρμα μου όπως λένε. Και δεν είμαι γκέι».

Αποκορύφωμα του βίντεο αποτελεί το σημείο στο οποίο ο τραγουδιστής παρομοιάζει τον εαυτό του με το Χριστό, υποστηρίζοντας ότι είναι παρεξηγημένος.

Μάικλ Τζάκσον: Ο θάνατός του ακολούθησε τη μοίρα της ζωής του

Έγινε ατόφιο κομμάτι μύθου κι ας ακολουθήθηκε η δικαστική οδός κι ας υπήρξαν άνθρωποι που καταδικάστηκαν για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον.

Ένας από αυτούς είναι ο προσωπικός γιατρός του, Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος καταδικάστηκε το 2011, για το θάνατο του μεγάλου ποπ-σταρ, με τέσσερα χρόνια φυλάκιση. Το δικαστήριο τον είχε θεωρήσει υπεύθυνο -έστω και ακουσίως- για τον θάνατο του 50χρονου τραγουδιστή.

Ο Κόνραντ Μάρεϊ, έχοντας εκτίσει το μισό της ποινής του σε φυλακή της Καλιφόρνιας, βρίσκεται ξανά ελεύθερος και έχει κάνει αποκαλύψεις για τις τελευταίες ώρες του Τζάκσον.

Ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά

«Δεν σκότωσα εγώ τον Μάικλ. Ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά. Τρεφόταν μόνο με ρύζι και κατόπουλο και ήδη ήταν ένας υπέργηρος άντρας. Εκείνο το διάστημα βρισκόταν υπό πίεση λόγω οικονομικών προβλημάτων. Έτσι αποφάσισε να κάνει ένα comeback με μια σειρά συναυλιών στο Λονδίνο».

Στις 25 Ιουνίου 2009, την ημέρα του θανάτου του, ο Τζάκσον επέστρεψε αργά από την πρόβα και έδειχνε ολότελα υστερικός. Ο Μάρεϊ συνεχίζει τις αποκαλύψεις του «άρχισε να με παρακαλεί λέγοντάς μου πως ήθελε να του δώσω γάλα (το συνθηματικό για το ηρεμιστικό propofol), για να κοιμηθεί. Δεν ήξερα ότι κάποιος άλλος γιατρός του έδινε ένα άλλο φάρμακο (demerol), το οποίο μάλιστα λάμβανε σε μεγαλύτερες ποσότητες από την κανονική δοσολογία».

Τι συνέβη, λοιπόν; Τι πήγε λάθος και ο Τζάκσον οδηγήθηκε στον θάνατο; Η εκδοχή του Μάρεϊ είναι η εξής «ο Μάικλ σκότωσε μόνος του τον εαυτό του. Ήταν ένα ατύχημα. Εκείνο το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Του είχα συνταγογραφήσει κοινά ηρεμιστικά, αλλά εκείνος με ικέτευε να του δώσω κάτι για να κοιμηθεί.

Η αστυνομία βρήκε στο δωμάτιό του ένα άδειο μπουκάλι ηρεμιστικών χαπιών, πολλά από αυτά τα είχε καταπιεί. Δεν του έδωσα εγώ όλα αυτά τα χάπια, τα πήρε μόνος του. Επίσης μόνος του έκανε ένεση με χειρουργικό αναισθητικό. Η δόση που πήρε ήταν ικανή να προκαλέσει τον θάνατό του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις