Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Michael Jackson παιδόφιλος: Το BBC ρίχνει άκυρο στο θρύλο της ποπ
ΚΟΣΜΟΣ

Michael Jackson παιδόφιλος: Το BBC ρίχνει άκυρο στο θρύλο της ποπ

Michael Jackson παιδόφιλος: Στο BBC σταμάτησαν να ακούν τα τραγούδια του θρύλους της μουσικής.

Michael Jackson παιδόφιλος: Ο θρύλος της ποπ αποκαθηλώθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό του BBC εξαιτίας του πρώτου μέρους του ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τα αρρωστημένα πάθη του θρύλου της μουσικής και αναφέρεται στη σεξουαλική κακοποίηση πολλών παιδιών.

Michael Jackson παιδόφιλος: Πώς πάρθηκε η απόφαση

Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και η τελευταία φορά που μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό τραγούδι του Μάικλ Τζάκσον ήταν στις 23 Φεβρουαρίου.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός αφαίρεσε τη μουσική του «βασιλιά της ποπ» από τις λίστες αναπαραγωγής λόγω των σοκαριστικών ισχυρισμών στο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland».

Στο ντοκιμαντέρ του Νταν Ριντ παρουσιάζονται με λεπτομέρειες οι τρομακτικές κατηγορίες των Γούειντ Ρόμπσον, 36 ετών και Τζέιμς Σέιφτσακ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής τους κακοποίησε σεξουαλικά, όταν ήταν παιδιά.

Το δύο επεισοδίων ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Channel 4, την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Μαρτίου.

Η οικογένεια του Τζάκσον αρνείται τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται στο «Leaving Neverland» και το ίδρυμα που διαχειρίζεται την περιουσία ανακοίνωσε νομικές ενέργειες εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού HBO.

Εν τω μεταξύ, το BBC ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τη δική του ταινία για τον εκλιπόντα ποπ σταρ, που θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος.

Michael Jackson παιδόφιλος: Ώρα να βγει στο φως η ζωή του

Η ταινία με τίτλο «Michael Jackson: The Rise and Fall» θα ρίξει φως στη ζωή και την καριέρα του τραγουδιστή.

Στο ντοκιμαντέρ του BBC 2 ο Ζακ Περέτι εξερευνά τα παιδικά χρόνια του Τζάκσον στο Γκάρι της Ιντιάνα, τη δεκαετία του 1960, τα χρόνια στο οικογενειακό συγκρότημα «The Jackson 5» και τη σόλο μουσική καριέρα του.

Εκτός αυτού εστιάζει και στις μάχες που έδινε με τη φήμη και τον Τύπο και την προετοιμασία για την περιοδεία του «This Is It» πριν από τον θάνατό του.

Τι δείχνει το εν λόγω ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στη ζωή του Michael Jackson έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με μαρτυρία της Άντριαν ΜακΜάνους που εργαζόταν στο παρελθόν για τον τραγουδιστή, ήρθαν στο φως πολλές, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Ο Michael Jackson ήταν ένας παιδόφιλος, που κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες παιδιά, καταγράφοντας, μάλιστα τις αρρωστημένες πράξεις του και κρύβοντας το υλικό σε μια μυστική βιβλιοθήκη στο ράντσο της «Neverland».

Ισχυρίζεται ακόμη πως όταν έμπαινε στο δωμάτιό του για να καθαρίσει, έβρισκε συχνά εσώρουχα του Τζάκσον και ανήλικων αγοριών στο τζακούζι.

Eντύπωση της είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα σε πολλά συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη κι άλλα περίεργα αντικείμενα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις