Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 3: H Άλκηστις κόβει την καλήμερα σε συμπαίκτη της
LIFESTYLE

Master Chef 3: H Άλκηστις κόβει την καλήμερα σε συμπαίκτη της

Μaster Chef 3: Η Άλκηστις είναι αρκετά εξοργισμένη και αποφασισμένη να κόψει την καλημέρα σε διαγωνιζόμενο του ριάλιτι.

Master Chef 3: Η αποχώρηση του Γιώργου από το σπίτι μαγειρικής έχει κοστίσει πάρα πολύ στην κρητικιά παίκτρια.  Στο χθεσινό επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μαγείρεψαν για χάρη δύο σομελιέ. Η απόδοση των ομάδων ήταν εξαιρετική, όλοι ενθουσιάστηκαν με τις ικανότητες τους, ενώ έκαναν για ακόμα μια φόρα υπερήφανους τους κριτές του ριάλιτι.

Ο Αλέξανδρος που αναδείχτηκε νικητής στο τεστ δημιουργικότητας ήταν ο ένας εκ των δύο αρχηγών της δοκιμασίας. Στη συνέχεια διάλεξε τον Παντελή για αντίπαλο του. Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν από την επιλογή του Παντελή, καθώς θεώρησαν πως ο Αλέξανδρος το έκανε για λόγους κυρίως στρατηγικής. Αρκετοί, μάλιστα, υποστήριξαν πως τον επέλεξε νομίζοντας πως “τον έχει” και ότι θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος και όχι ισάξιος του. Η Άλκηστις δήλωσε στις κάμερες ότι δε θέλει να λέει ούτε καλημέρα στον Αλέξανδρο, καθώς θεωρεί ότι εκείνος ευθύνεται για την αποχώρηση του Γιώργου.

Master Chef 3: H Άλκηστις κόβει την καλήμερα σε συμπαίκτη της

Master Chef 3: Τα λόγια της Άλκηστις

Η Άλκηστις σχολίασε την επιλογή του Αλέξανδρου, σχετικά με τον δεύτερο αρχηγό. Ο Παντελής είναι ένα “πιόνι” του Αλέξανδρου, ισχυρίστηκε η Άλκηστις και στη συνέχεια τόνισε πως ο λόγος που το έκανε είναι για να πάρει η ομάδα του εύκολα τη νίκη.

“Ο Παντελής είναι πραγματικά πολύ αγαθός, φτάνει στα όρια της βλακείας η αγαθότητά του. Και πιστεύω ότι τον έχει βάλει επειδή είναι άλλο ένα πιόνι του, να πετάει σιγά σιγά έξω αυτούς που δεν θέλει. Άσχετο το ότι στο σπίτι τους κάνει παρέα. Περίμενα ότι θα είμαι εγώ ο αρχηγός, απλά δεν θέλω ούτε καλημέρα να μου λέει, δεν θέλω, γιατί είναι διπρόσωπος. Πριν με διαλέξει μία από τις δύο ομάδες με είχε πιάσει νευρικό γέλιο του τύπου ότι θέλω να βγω μπροστά να του σπάσω τα μούτρα του άλλου, αλλά λέω εντάξει, δεν πειράζει. Με παίρνει ο Παντελής, εννοείται ότι χάρηκα πολύ γιατί δεν ήθελα με καμία να φορέσω το μπλε”, σχολίασε η εκρηκτική παίκτρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις