Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Μου έγινε πρόταση να κάνω διαφημιστική καμπάνια σε ρούχα»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Μου έγινε πρόταση να κάνω διαφημιστική καμπάνια σε ρούχα»

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Είναι σίγουρα από τα πρόσωπα της πολιτικής που προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα – Αυτή τη φορά, έκανε κι άλλες αποκαλύψεις που δύσκολα θα μείνουν ασχολίαστες Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έδωσε μια διαφορετική, πιο προσωπική συνέντευξη και μίλησε για τα όνειρά της, την μοναξιά αλλά και μια πρόταση που της είχε γίνει. Μιλώντας στον ΑΡΤ 90,6 […]

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Είναι σίγουρα από τα πρόσωπα της πολιτικής που προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα – Αυτή τη φορά, έκανε κι άλλες αποκαλύψεις που δύσκολα θα μείνουν ασχολίαστες

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έδωσε μια διαφορετική, πιο προσωπική συνέντευξη και μίλησε για τα όνειρά της, την μοναξιά αλλά και μια πρόταση που της είχε γίνει.

Μιλώντας στον ΑΡΤ 90,6 η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εκμυστηρεύτηκε πως: «Μου έχει γίνει πρόταση από γυναικεία ενδύματα να κάνω μια διαφημιστική καμπάνια σε ρούχα γυναικεία από πρωινά μέχρι βραδινά! Δεν θα διαφημίσω μαγιό. Ενδύματα, ταγέρ κλπ… Αυτό το σκέφτομαι και αν τελικά το δεχθώ θα δώσω τα χρήματα στη γέφυρα ζωής με τα άτομα με αναπηρία».

Δέχεστε να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι και να παντρεύονται;

«Έχω πάρα πολύ μοντέρνες ιδέες. Γιατί να αποκλείσουμε τα άτομα που είναι ομοφυλόφιλοι από τη ζωή; Είχα μιλήσει με ομοφυλόφιλους που πήγαιναν στην τράπεζα με την ταυτότητα τους – ανδρός ταυτότητα – και δεν τους έδιναν τα χρήματα επειδή έβλεπαν μια γυναίκα. Είναι καθαρός ρατσισμός ! Το ψήφισα ως ανεξάρτητη βουλευτής την δυνατότητα να αλλάξεις φύλο στην ταυτότητα σου, χωρίς να αλλάξεις φύλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για θεοδωρα μεγαλοοικονομου βιογραφικο

Δεν θα ήταν άσχημο να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι. Έχω κάνει αγωγή σε άτομο που μπροστά στα μάτια μου στα Κύθηρα έπιασε το παιδί του και το κοπάναγε κάτω και του είπα πάμε στο νοσοκομείο και μου λέει: τι λες κυρά μου; Και μου λέει παιδί μου είναι και ότι θέλω το κάνω. Οπότε δεν άντεξα κάλεσα το 100 και του έκανα αγωγή. Δηλαδή προτιμώ αυτό το ζευγάρι που είναι ξαπλωμένη η γυναίκα και να τρέμει σαν το ψάρι, αυτή η ενδοοικογενειακή βία θα ήταν πιο τραγική μέσα στο σπίτι. Προτιμώ ένα ζευγάρι που δίνει αγάπη σε ένα υιοθετημένο παιδί».

Μια αποκάλυψη που δεν ξέρουμε για εσάς και δεν το έχετε πει ποτέ;

«Θέλω να συνεχίσω το Πάντειο, το είχα παρατήσει στο 2ο έτος και θα ήθελα να ασχοληθώ με την δραματική! Η νονά μου Σοφία Βέμπο είχε πει ότι θα ήμουν πολύ καλή. Μου έμεινε ο καημός»!

Ενοχληθήκατε που οι Ράδιο Αρβύλα σας παρουσίασαν ως άγριο σκυλί;

«Εμένα μου αρέσουν οι Ράδιο Αρβύλα! Μου αρέσει αυτό που με βάζουν και κάνω το λιοντάρι της worner bross με το κόμμα λυσσασμένοι Έλληνες και με παρουσιάζουν σαν άγριο σκυλί! Μου αρέσει, δεν έχω απωθημένα!»

Δείτε ακόμη:

Μεγαλοοικονόμου σε Γιακουμάτο: «Δεν έβαλα αγγούρια γιατί δεν είστε ομοφυλόφιλος» (vid)

Η Μεγαλοοικονόμου το έφτασε στο… τέρμα – «Βλέπω κουραμπιέδες να με κυνηγάνε» (vid)

Τι κι αν «καίγεται» η Βουλή; Η Μεγαλοοικονόμου χόρεψε τσιφτετέλι, σα να μην υπάρχει αύριο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις