Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η Μεγαλοοικονόμου το έφτασε στο… τέρμα – “Βλέπω κουραμπιέδες να με κυνηγάνε” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μεγαλοοικονόμου το έφτασε στο… τέρμα – “Βλέπω κουραμπιέδες να με κυνηγάνε” (vid)

Μετά το “τσίρκο” με τις γκαζόζες του Αριστείδη Φωκά, ήρθαν στην επικαιρότητα οι κουραμπιέδες της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου «Εξαφανίστηκαν οι κουραμπιέδες από την αγορά. Τους κουραμπιέδες που έδωσα στον κ. Αυτιά για τον κ. Κανάκη τους βρήκα πιο εύκολα» ανέφερε, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Η εκκεντρική βουλευτής μιλούσε για […]

Θεοδώρα-Μεγαλοοικονόμου-7.jpg

Μετά το “τσίρκο” με τις γκαζόζες του Αριστείδη Φωκά, ήρθαν στην επικαιρότητα οι κουραμπιέδες της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου

«Εξαφανίστηκαν οι κουραμπιέδες από την αγορά. Τους κουραμπιέδες που έδωσα στον κ. Αυτιά για τον κ. Κανάκη τους βρήκα πιο εύκολα» ανέφερε, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η εκκεντρική βουλευτής μιλούσε για την ιδέα με τους 147 κουραμπιέδες που έφερε στη Βουλή και κέρασε τους βουλευτές που καταψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Είχα πει ότι μόνο ο Τσίπρας είναι ηγέτης, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες. Αλλά επειδή έβλεπα εφιάλτες το βράδυ να με κυνηγάνε οι κουραμπιέδες. Τους υποτίμησα. Έπρεπε να εξιλεωθώ έναντι των κουραμπιέδων», συμπλήρωσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, είπε πως οι «προσχωρήσαντες», πρέπει να είχαν πάρα πολύ κουράγιο για να το κάνουν αυτό, καθώς κατηγορούσαν ένα κόμμα και τελικά εντάχθηκαν σε αυτό, κι αυτό θέλει πάρα πολύ κουράγιο.

Θεωρώ ότι υπερέβησαν τον εαυτό τους, επισήμανε.

Όλα άρχισαν όταν η κ. Μεγαλοοικονόμου, είχε προκαλέσει «θερμό επεισόδιο» στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Τότε, προτού αποχωρήσει από το πάνελ είχε πει πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ηγέτης και είναι λεβεντιά, ενώ όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες.

Οι “Ράδιο Αρβύλα” την είχαν σατιρίσει τόσο, που δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις