Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η Μεγαλοοικονόμου στον Αυτιά, από τους Ράδιο Αρβύλα – Γέλιο μέχρι δακρύων (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγαλοοικονόμου στον Αυτιά, από τους Ράδιο Αρβύλα – Γέλιο μέχρι δακρύων (vid)

Η εμφάνιση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στον Γιώργο Αυτιά, ήταν αναμφισβήτητα το θέμα της ημέρας. Οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο. Μετά το επικό βίντεο με το τι συνέβη πραγματικά με τον Αριστείδη Φωκά, την γκαζόζα και την τουαλέτα, η παρέα του Αντώνη Κανάκη ασχολήθηκε με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Πραγματικά ανακεφαλαιώνοντας την πολιτική ζωή αυτού […]

Θεοδώρα-Μεγαλοοικονόμου-2.jpg

Η εμφάνιση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στον Γιώργο Αυτιά, ήταν αναμφισβήτητα το θέμα της ημέρας.

Οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο.

Μετά το επικό βίντεο με το τι συνέβη πραγματικά με τον Αριστείδη Φωκά, την γκαζόζα και την τουαλέτα, η παρέα του Αντώνη Κανάκη ασχολήθηκε με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πραγματικά ανακεφαλαιώνοντας την πολιτική ζωή αυτού του τόπου και τι μας απασχολεί. Λίγο πιο πριν είχαμε την γκαζόζα, τον ΠΑΟΚ και τα λοιπά.

Είμαστε στην εποχή του Πολάκη, της Μεγαλοοικονόμου, σε αυτή την εποχή ζούμε και όπως θα δείχνουν τα πράγματα σε αυτή θα συνεχίσουμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης, πριν παίξει το βίντεο που δείχνει το ξέσπασμα της βουλευτού.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ και αφού τσακώθηκε με όλο το πανέλ, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «λεβεντιά» και όλους τους άλλους πολιτικούς «κουραμπιέδες», αποχώρησε έξαλλη.

Το ξεκαρδιστικό σκηνικό μέσα από τα μάτια των «Αρβύλα»:

Δείτε το επικό ξέσπασμα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις