Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Κωστής: Η εξομολόγηση για τον καρκίνο – “Γιατί να το πω; Τον οίκτο τον νιώθεις”
LIFESTYLE

Τάσος Κωστής: Η εξομολόγηση για τον καρκίνο – “Γιατί να το πω; Τον οίκτο τον νιώθεις”

Τάσος Κωστής: Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται για το πρόβλημα υγείας που πέρασε, τους λόγους που δεν θέλησε να το γνωρίζουν οι συνάδελφοι του, αλλά και την σύντροφο Ο Τάσος Κωστής σε μια συνέντευξη από καρδιάς αποκάλυψε την αιτία που δεν ήθελε να γνωρίζει ο κόσμος για την ασθένεια που τον “χτύπησε”. […]

Τάσος-Κωστής.jpg

Τάσος Κωστής: Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται για το πρόβλημα υγείας που πέρασε, τους λόγους που δεν θέλησε να το γνωρίζουν οι συνάδελφοι του, αλλά και την σύντροφο

Ο Τάσος Κωστής σε μια συνέντευξη από καρδιάς αποκάλυψε την αιτία που δεν ήθελε να γνωρίζει ο κόσμος για την ασθένεια που τον “χτύπησε”.

«Τη δύναμη θέλω να την παίρνω από εμένα. Γιατί να το μοιραστώ; Ελάτε βοηθήστε με; Γιατί θα πονέσει ο άλλος για μένα; Θα κάνει χημειοθεραπεία για μένα; Θα κάνει ακτινοθεραπεία για μένα; Δεν μοιράζονται αυτά. Τον πόνο σου θα τον περνάς μόνος σου. Δεν μπορείς να νοικιάσεις κάποιον να πονάει για σένα.

Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι έχω καρκίνο ήμουν με τη γυναίκα μου, αλλά λιποθύμησε. Εύκολο είναι; Ακούει καρκίνο και παφ… κάτω. Εγώ έπρεπε να συνειδητοποιήσω τι κάνω. Να σκεφτώ. Γιατί ό,τι ερεθίσματα δέχομαι προσπαθώ να τα δουλεύω. Σαφώς φεύγει η ζωή κάτω από τα πόδια σου, αλλά μετά αρχίζεις και λες τι κάνω θα παλέψω. Δε θα φοβηθείς ότι μπορεί να χάσεις τη ζωή σου; Μέχρι να συνειδητοποιήσεις αν παλεύεται.

Αποτέλεσμα εικόνας για τασος κωστης

Τάσος Κωστής: Δεν ήθελα να με βλέπει ο γιος μου

Δούλευα με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη. Δεν μπορούσα να ανέβω δύο σκαλοπάτια, αλλά δούλευα στο θέατρο και έλεγα όλο το έργο. Κι αυτό το χρωστάω στην Κάτια Δανδουλάκη, η οποία το ήξερε, αλλά δεν είπε ότι «δεν». Ανέβηκα να παίξω 1,5 μήνα μετά από δύο χειρουργεία.

Οι συνάδελφοι μου δεν το ήξεραν. Δεν έδειχνα άρρωστος. Νιώθεις τον οίκτο γύρω και δεν μπορώ τα μάτια να με λυπούνται. Για αυτό δεν ήθελα και το γιο μου να έρχεται στο νοσοκομείο. Γιατί βλέπω έναν άνθρωπο να στεναχωριέται για μένα. Ερχόταν, αλλά δεν ήθελα να εγκατασταθεί εκεί γιατί έβλεπα ότι μέσα του πονάει», εξομολογείται ο Τάσος Κωστής.

Αποτέλεσμα εικόνας για τασος κωστης

Η γυναίκα μου λιποθύμησε όταν το έμαθε

Σε άλλη συνέντευξή του τον Ιούνη, εξομολογήθηκε πως η γυναίκα του λιποθύμησε όταν έμαθε ότι πρέπει να παλέψει τον καρκίνο.

“Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Στις δύσκολες στιγμές προσπαθούσα, ενώ είμαι νευρικό, κι εκεί έκανα ένα «κλικ», είχα καθαρότητα σκέψης, ήθελα να μη με καβαλάει το πρόβλημα. Όταν μου το είπε ο γιατρός, προσπάθησα να καταλάβω τι εννοούσε και πόσο σοβαρό ήταν αυτό που είχα. Η γυναίκα μου λιποθύμησε όταν ο γιατρός είπε τι έχω. Έκανα ό,τι ακριβώς μου είπε ο γιατρός, ενώ παράλληλα έκανα και πρόβες. Ευχαριστώ την Κάτια Δανδουλάκη, που μου είχε πει: «Σε περιμένω και όταν είσαι έτοιμος, θα ξεκινήσουμε την παράσταση». Πήγα κι έπαιξα με 32 αιματοκρίτη. Βρήκα έναν τρόπο να πολεμήσω, δεν ήταν εύκολο. Προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής. Είναι η πρώτη φορά που τα λέω όλα αυτά.”…

Δείτε ακόμη: 

Τζούλια Μπάρκα: «Χτυπήθηκε» δεύτερη φορά από τον καρκίνο – Δραματική έκκληση on air (vid)

Πάνος Αργιανίδης: Λίγο πριν μπω στο Survivor διαγνώστηκα με καρκίνο – Η συγκλονιστική αποκάλυψη (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις